Endokeissejä / Vodcast-sarja Muutkin mogaa / live 1.3.2022

Endokeissejä / Vodcast-sarja Muutkin mogaa / live 1.3.2022

QAdental Original vodcast-sarja, Muutkin mogaa, keskittyy potilastapauksiin, joissa komplikaatioriski on suurentunut tai joissa komplikaatio on jo tapahtunut. QAdentalin jäsenet voivat lähettää omia potilastapauksiaan käsiteltäväksi ohjelmaan. Ohjelman aikana yleisö voi esittää kysymyksiä chatin kautta. 

Katso sarjan muut koulutukset tästä


Koulutussarjan toinen keskustelu käydään EHL Tapio Nurmen ja hml Mikko Nymanin kesken. Koulutuksessa käydään läpi jokapäiväisiä vastaan tulevia haastavia endodonttisia potilastapauksia, joissa on jo tullut komplikaatioita tai joissa komplikaatioiden riski on suurentunut.

Jos haluat jakaa potilastapauksen ohjelmaan niin ole yhteyksissä mikko.nyman@qadental.com / 040 568 5710. Deadline potilastapausten lähettämiselle on 15.2.2022. 


Asiantuntijavieras: Tapio Nurmi, kariologian ja endodontian EHL

Aika: Tiistai 1.3.2022 klo 16.30 - 17.45

 

Ilmoittaudu

 

Ilmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen vodcastia. Koulutuksesta tulee myös tentti tälle sivulle tallenteen valmistuessa noin viikon kuluttua. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi koulutuksen.