Klo 11.30 - 12.00

Klo 11.30 - 12.00

 

Kysymyksiä voi esittää luennon lopussa pyytämällä mikrofonin.

Voit myös esittää kysymyksiä tällä sivulla alhaalla olevaan kommenttikenttään. Moderoija esittää ne luennoitsijalle lopussa.

 

Takaisin päiväohjelman sivulle tästä.

 


 

Luennolla käydään läpi käytännön tilanteita erilaisten haastavien potilasryhmien osalta. Käydään läpi käytännön vinkkejä potilaan kohtaamiseen ja itse hoitotapahtumaan. Keskustellaan mm. päihtyneestä, agitoituneesta ja pelkopotilaasta. Mietitään huomioitavia asioita kehitysvammaisen, muistisairaan vanhuksen, pienen lapsen ja esim. raskaana olevan kanssa.  Luennon tarkoitus on antaa hieman lisäeväitä jokapäiväiseen potilastyöhön.

 


Tessa Sandelin, suu- ja leukakirurgian EHL, LL, eval

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta 2006. Valmistumisen jälkeen työskentelin hammaslääkärinä Helsingin kaupungilla painopisteenä päivystys ja kirurgia. 2011 aloitin erikoistumisen HUS:ssa erikoisalana suu-ja leukakirurgia. Lääketieteen lisensiaatiksi valmistuin 2017 ja erikoishammaslääkäriksi 2019. Nyt toimin kirurgian erikoistuvana lääkärinä runkovaihetta tehden. Olen erikoistumisen ohella toiminut myös yksityissektorilla ja tehnyt tutkimusta. Näin työkokemusta on urallani ehtinyt kertyä laajasti perusterveydenhuollosta, yksityispuolelta, opetustyöstä sekä erikoissairaanhoidosta. Päivystys aina ollut lähellä sydäntäni, erityiskiinnostus diagnostiikassa ja kirurgisissa päivystyspotilaissa.


Muista myös osallistua kahteen arvontaan Forumin aikana
  1. Jakamalla yhteystietosi QAdental Forumin näytteilleasettajille tästä, osallistut Oura-sormuksen arvontaan (arvo n. 400 €)
  2. Kun käyt vierailemassa vähintään 10 eri näytteilleasettajan luona, ja annat heidän skannata QR-koodisi, osallistut automaattisesti arvontaan, jossa palkintona on kaksi lippua seuraavaan QAdental Forumiin sekä iltagaalaan