QAdental Forum 2022: Kriisinhallinta uusi pvm 16.9.2022

QAdental Forum 2022: Kriisinhallinta uusi pvm 16.9.2022


QAdentalin pääkoulutustapahtuma, QAdental Forum, järjestetään Helsingissä 16.-17.9.2022 (siirretty syyskuulta 2021 ja helmikuulta 2022). Kaksipäiväinen tapahtuma on suunnattu hammaslääkäreille alkaen 4. vuoden suorittaneista kandeista, joilla on oikeus toimia tilapäisesti hammaslääkärin tehtävissä. Päätapahtuman lisäksi samaan aikaan järjestetään suun terveydenhuollon johtajille erillistapahtuma perjantaina 16.9.2022, jonka teemana on Kriisinhallinta

Iltagaala järjestetään ensimmäisen koulutuspäivän iltana Clarion Hotel Helsingissä. Gaalamaksu on 25 €/osallistuja. Maksuun sisältyy illallinen.


Ilmoittautumiset sähköpostitse kariitta.korpela@qadental.com Ilmoitathan sähköpostissa

  • oletko HLL/EHL/ylihammaslääkäri/johtava hammaslääkäri/vastaava hammaslääkäri
  • haluatko perjantain iltagaalaan mukaan
  • haluatko mahdollisesti myös lauantain luentopäivään mukaan
  • mihin lauantain hands-on koulutukseen haluat mukaan
  • ruoka-aineallergiasi sekä yhteystietosi (puhnro ja sähköposti)
Ilmoittautuminen on sitova 31.8.2022 jälkeen. Tämän jälkeen peruutuksista joudutaan perimään 100€ peruutusmaksu.

Paikka

Clarion Hotel Helsinki, osoitteessa Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki Tarkemmat saapumisohjeet päiväohjelmassa.


Ohjelma, aikataulu ja muu tapahtumainfo 

Avaa ja tallenna ohjelma sekä aikataulu tästä

Luennoitsijoiksi on valittu eri alan asiantuntijoita ja johtajia, jotka jakavat omia kokemuksiaan sekä oppejaan johtamisesta ja kriisinhallinnasta. Koulutuspäivä päättyy paneelikeskusteluun luennoitsijoiden kesken. 

  • Afrikan sarven kriisit: politiikkaa, potilaita ja pelkoa: David Korpela, Euroopan Unioinin afrikan sarven erityisedustajan neuvonantaja. 
  • Johtaminen nopeasti kehittyvän kriisin keskellä: EL Jari Autti, Kenttälääkinnän palveluyksikön johtaja, Puolustusvoimat.
  • Jarrutus, suunnanmuutos ja kiihdytys - Kokemuksia ja oppeja suun terveydenhuollon johtamisesta koronakriisin aikana: Toimitusjohtaja EHL Helena Salusjärvi-Juopperi, Vantaan suun terveydenhuollon liikelaitos
  • Rakentamispalveluliikelaitos Staran rooli Helsingin kaupungin kriisinhallinnassa koronapandemian keskellä, Timo Martiskainen, toimitusjohtaja KTM, eMBA
  • Ihmisen hyvinvointi kestävässä kehityksessä: Presidentti Tarja Halonen

Majoitus

Vierailla on mahdollisuus majoittautua tapahtuman yhteydessä olevan Clarion Hotel Helsingin moderneissa huoneissa tapahtumakoodeilla erikoishintaan. Hotellihuoneen voi peruuttaa tulopäivään klo 16.00 asti. 

Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimiston kautta sähköpostitse reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse +358 9 3417 4551. Inhouse Sales toimisto on avoinna arkipäivisin klo 08:00 – 17:00. Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen QAdental 2022. Kaikkiin huonevarauksiin tulee ilmoittaa majoittujan nimi / majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Standard huoneet

"EVENTS" koodilla 15% alennukset kyseisenä ajankohtana. Varaukset tästä

Kaikkiin huonehintoihin kuuluu Clarion aamiainen, saunan, kuntosalin ja uima-altaan käyttö aukioloaikojen puitteissa. Huoneet ovat majoittujien käytössä tulopäivänä klo 15.00 alkaen, lähtöpäivänä huoneiden luovutus klo 12.00 mennessä.


Peruuttaminen 

kariitta.korpela@qadental.com 


Lämpimästi tervetuloa mukaan!