QAdental Forum 5.-6.10.2023

QAdental Forum 5.-6.10.2023

QAdental Forum 2023 järjestetään Clarion Hotel Helsingissä lokakuussa 2023. Tapahtuma on kaksipäiväinen. Tapahtumapäivät ovat torstai ja perjantai. Pääteemojen lisäksi perjantaina on erillisiä koko päivän kestäviä erikoisteemoja, joista yksi on suunnattu suuhygienisteille sekä hammashoitajille ja yksi suun terveydenhuollon hallinnolle. Iltagaala järjestetään perjantaina. Pääteemat on valittu Forum 2022 palautekyselyssä esitettyjen toiveiden perusteella.

Molemmissa pääteemoissa kohdeyleisönä ovat pääsääntöisesti valmistuneet yleishammaslääkärit tai hammaslääketieteen kandidaatit, joilla on jo lupa toimia tilapäisesti hammaslääkärin tehtävissä. Tervetulleita ovat toki myös työelämässä jo olevat suuhygienistit ja hammashoitajat. 

Tarkemmat päiväkohtaiset aikataulut ja perjantain erikoisteemat julkaistaan sen mukaan kun ne varmistuvat. Koulutuspäivien ilmoittautumiset ja aamiainen alkavat aamusta. Koulutuspäivät päättyvät klo 16.00 - 17.00 välillä. Perjantain Iltagaala alkaa klo 20.00. 

 


Pääteemat

 

 

Ilmoittautuminen päätemoihin

 

Ennen ilmoittautumista, varmista ettet halua ilmoittautua johonkin perjantain erikoisteemoista, koska ne ovat samanaikaiset. 

 

Päiväkoulutuspakettiin kuuluu

  • aamiainen
  • lounas viinitarjoilulla
  • iltapäiväkahvitus
     

Iltagaalaan kuuluu

  • illallinen viinitarjoilulla ohjelman lisäksi

 

Voit ladata täydennyskoulutushakemuksen tästä

Ilmoittaudu pääteemoihin tästä

Yhden koulutuspäivän hinta on 75 € ja iltagaalamaksu on 50 €

 

 


Erikoisteemat

 

Ilmoittautuminen erikoistemoihin

 

Perjantaina järjestetään erikseen koko päivän kestävät koulutukset kabineteissa samanaikaisesti perjantain pääteeman kanssa. Alta voit ilmoittautua haluamaasi erikoisteemaan ja iltagaalaan. Paikkoja on rajatusti!

 

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Perjantaina ilmoittautuminen ja aamiainen alkavat aamusta. Koulutuspäivä päättyy klo 16.00 - 17.00 välillä. Iltagaala alkaa klo 20.00. 

 

Ilmoittaudu erikoisteemoihin tästä

 


Näyttely

 

 

Näytteilleasettajien sivua aukeaa lähempänä tapahtumaa. Näyttelyyn tutustumiseen on varattu aikaa ensisijaisesti lounas- ja kahvitauolle. Jokaiselle osallistujalle tulee ilmoittautumisen yhteydessä jaettavaan pääsylippuun QR-koodi, jonka osallistujan luvalla lukemalla näytteilleasettaja saa myöhemmin osallistujan yhteystiedot esim. näytteen toimitusta tai yhteydenottoa varten. 

 


Katso ohjeet saapumiseen ja majoittumiseen tästä

 

 


QAdental Forum info

QAdental Forumin infopiste sijaitsee 3. kerroksen aulassa.

Tukipuhelin +358 50 501 8580 / Sähköposti: tuki@qadental.com

 

Comments

EHL HLT Aleksi Haapanen estyi luennoimasta haastavista potilaista vastaanotolla. Tilalle tulee EHL LL Tessa Sandelin. Tarkemmat tiedot luentojen sisällöistä ilmoitetaan lähiviikkoina.
Dr. Mikko Nyman, QAdental moderator, DDS. Sun, 01/22/2023 - 16:31