Webinaari 1.10.2021: Suuhygienisti ja hammashoitaja osana oikomishoidon tiimiä, SHG Heidi Hänninen ja SHG Maarit Vuori

Webinaari 1.10.2021: Suuhygienisti ja hammashoitaja osana oikomishoidon tiimiä, SHG Heidi Hänninen ja SHG Maarit Vuori

Kyseessä on QAdental Original webinaarisarjan Tiimityö oikomishoidossa toinen koulutus. Suuhygienistit Maarit Vuori ja Heidi Hänninen luennoivat suuhygienistin ja hammashoitajan rooleista osana oikomishoidon tiimejä.

Oletko vasta aloittamassa uraasi oikomishoidon tiimissä tai oletko jo kokenut tekijä, mutta kaipaat vinkkejä ja rohkaisua omaan työhösi. Tässä webinaarissa käydään läpi tavanomaisempia toimenpiteitä, joilla pääset alkuun ja, jotka sujuvoittavat työskentelyä oikomishoidossa.

 

Voit esittää kysymyksiä luennoitsijalle etukäteen tällä sivulla kommentoimalla. 

 

Kouluttaja: SHG Heidi Hänninen, SHG Maarit Vuori

Aika: Perjantai 1.10.2021 klo 14.30 - 15.45

 

Ilmoittaudu

 

Ilmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen webinaaria. Webinaarista tulee myös tentti tälle sivulle webinaaripäivänä. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi luennon.

 

Lisämateriaalit

Ortomat Store -verkkokauppa

Ortomat Store on oikomistarvikkeiden verkkokauppa hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille. Se on kätevä työkalu tilaamiseen mutta toimii myös tiedonlähteenä oikomistuotteita käyttäville.

 

Tietopankkiin on kerätty kiinnostavia artikkeleja kaikkien saataville. Sieltä löydät myös käyttöturvallisuustiedotteet sekä vinkkejä välinehuoltoon. Voit myös soittaa meille, autamme mielellämme!

 

Haluatko saada tietoa oikomishoidon tuotteista, tarjouksista ja koulutuksista? Liity Ortomat Herpolan postituslistalle tästä! Voit perua luvan kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

 

Ystävällisin terveisin, Ortomat Herpolan väki, 02 276 4700, tilaukset@ortomat-herpola.fi