Webinaari 27.8.2021: Oikomishoidon työnjako, EHL Elina Lintu

Webinaari 27.8.2021: Oikomishoidon työnjako, EHL Elina Lintu

Kyseessä on QAdental Original webinaarisarjan Tiimityö oikomishoidossa ensimmäinen koulutus. EHL Elina Lintu käy läpi oikomishoidon työnjakoa ja miten työnjakoa kannattaa hyödyntää oikomishoidon aikana. Mikä on oikomishoidon erikoishammaslääkärin paikka työnjaossa? Mikä rooli suuhygienistillä ja hammaslääkärillä on potilaan tutkimisessa, mitä tutkitaan ja kirjataan ylös? Mitä on seulonta ja mitä hoidetaan julkisella, sairaalassa ja yksityisellä. 

Webinaarin tavoitteina on ymmärtää:

  • Työnjaon merkitys ja hyödyntäminen
  • Seulontatutkimuksen tekeminen

 

Voit esittää kysymyksiä luennoitsijalle etukäteen tällä sivulla kommentoimalla. 

 

Kouluttaja: EHL Elina Lintu

Aika: Perjantai 27.8.2021 klo 14.30 - 15.45

 

Ilmoittaudu

 

Ilmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen webinaaria. Webinaarista tulee myös tentti tälle sivulle webinaaripäivänä. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi luennon.

 

Lisämateriaalit

Ortomat Store -verkkokauppa

Ortomat Store on oikomistarvikkeiden verkkokauppa hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille. Se on kätevä työkalu tilaamiseen mutta toimii myös tiedonlähteenä oikomistuotteita käyttäville.

 

Tietopankkiin on kerätty kiinnostavia artikkeleja kaikkien saataville. Sieltä löydät myös käyttöturvallisuustiedotteet sekä vinkkejä välinehuoltoon. Voit myös soittaa meille, autamme mielellämme!

 

Haluatko saada tietoa oikomishoidon tuotteista, tarjouksista ja koulutuksista? Liity Ortomat Herpolan postituslistalle tästä! Voit perua luvan kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

 

Ystävällisin terveisin, Ortomat Herpolan väki, 02 276 4700, tilaukset@ortomat-herpola.fi