Webinaari 30.9.2022 - Resiini-infiltraatio hammasvälien alkavien kariesvaurioiden pysäytyshoidossa, EHL HLT Eija Salmela

Webinaari 30.9.2022 - Resiini-infiltraatio hammasvälien alkavien kariesvaurioiden pysäytyshoidossa, EHL HLT Eija Salmela

Kyseessä on QAdental Original koulutussarjan Karies haltuun toinen koulutus.

Tässä webinaarissa käymme läpi karieksen hallintaa ja pysäytyshoitoa: Mitä mahdollisuuksia ja menetelmiä on olemassa ennen korjaavaan hoitoon tarttumista. Erityisesti keskitymme hammasvälien alkavien kariesvaurioiden pysäyttämiseen kehitettyyn resiini-infiltraatiotekniikkaan niin teoriassa kuin käytännössäkin. Webinaarissa käsitellään, mihin tapauksiin resiini-infiltraatio soveltuu ja miten toimenpide suoritetaan.

 

Voit esittää kysymyksiä luennoitsijoille etukäteen tällä sivulla kommentoimalla. 

 

Kouluttaja: Eija Salmela, lasten hammashoidon EHL HLT

Aika: Perjantai 30.9.2022 klo 14.30 - 16.00

 

Ilmoittaudu

 

Ilmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen webinaaria. Webinaarista tulee myös tentti tälle sivulle ennen koulutuksen alkamista. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi luennon.

Tarvittaessa voit ladata työnantajaa varten täydennyskoulutushakemuksen tästä.


Pohjustuskeskustelu teemaan käytiin EHL Heikki Alapullin ja HLL Mikko Nymanin kesken. Keskustelussa pohditaan lapsipotilaan kohtaamista ja vanhempien kanssa käytäviä keskusteluja.

 

Katso pohjustuskeskustelu