Webinaari/ST-koulutus 20.5.2021: Röntgen suun terveydenhuollon ammattilaisen tukena, EHL Tuomas Pakkala

Webinaari/ST-koulutus 20.5.2021: Röntgen suun terveydenhuollon ammattilaisen tukena, EHL Tuomas Pakkala

QAdental aloittaa säteilyturvallisuuskoulutusten tuottamisen keväällä 2021. Vaadittu määrä ST-koulutusta hammaslääkäreille, suuhygienisteille ja hammashoitajille on 20 tuntia viidessä vuodessa. QAdental tulee tarjoamaan vaaditun määrän järjestäen vuosittain 4 tuntia hyväksyttävää ST-koulutusta. 

Vuoden 2021 ensimmäisessä 2 tunnin webinaarissa suuradiologian EHL Tuomas Pakkala käy läpi yleisten hammaslääkärien käyttämien röntgentutkimusten ominaisuudet etuineen ja rajoituksineen sekä niiden käyttöä diagnostiikan tukena eri indikaatioilla.  Sisällöstä tulee tentti, jonka hyväksytysti suorittamalla voi osoittaa katsoneensa koulutuksen. Tentin hinta on 25 euroa + alv 24%. Tentti tulee tälle sivustolle webinaaripäivänä. Toinen koulutus järjestetään syksyllä 2021. 

 

Voit esittää kysymyksiä luennoitsijalle etukäteen tällä sivulla kommentoimalla. 

 

Kouluttaja: EHL Tuomas Pakkala

Aika: Torstai 20.5.2021 klo 14.00 - 16.00

 

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen webinaaria. Webinaarista tulee myös tentti tälle sivulle webinaaripäivänä. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi luennon.

 

Alla olevassa pohjustuskeskustelussa jutellaan säteilyturvakeskuksen tarkastaja DI Atte Lajusen kanssa ST-koulutusvaatimuksista ja yleisesti säteilyn käytöstä hammaslääketieteessä.

 

 

Linkkejä

Lainsäädäntö, ja näistä erityisesti

Säteilyturvakeskuksen määräykset

STUK opastaa sarja: Hammasröntgentoiminnan laadunvalvonta ja kuvaushuoneen säteilysuojaus 

Comments

Moi! Haluaisin tietää mihin aikaan tentti on? Minulla on silloin työ, webinaarin jälkeen. Onko mahdollista tehdä tentin illalla vähän myöhemmin? Kiitos etukäteen vastauksesta. Yst. Terv. Natalia Catala-Moleon.
N. M. (hammaslääkäri) Tue, 04/20/2021 - 14:39
Moi! Tentin voi tehdä milloin vain koulutuksen jälkeen. Live striimi on katsottavissa n. 24h ajan. Koulutuksesta tulee myös tallenne n. viikon viiveellä, eli voit katsoa sen ja suorittaa tentin myöhemmin paremmalla ajalla.
Dr. Mikko Nyman, QAdental moderator, DDS. Tue, 04/20/2021 - 15:10
Selvä, kiitos paljon vastauksesta!!
N. M. (hammaslääkäri) Thu, 04/22/2021 - 15:15