Webinaaritallenne (Katsottavissa 9.5. - 23.5.2022 & 14.11. - 28.11.2022): Oikomishoidon työnjako, EHL Elina Lintu

Webinaaritallenne (Katsottavissa 9.5. - 23.5.2022 & 14.11. - 28.11.2022): Oikomishoidon työnjako, EHL Elina Lintu

Katsottavissa QAdentalin jäsenille 9.5. - 23.5.2022 & 14.11. - 28.11.2022


Kyseessä on QAdental Original webinaarisarjan Tiimityö oikomishoidossa ensimmäinen koulutus, joka pidettiin 27.8.2021. EHL Elina Lintu käy läpi oikomishoidon työnjakoa ja miten työnjakoa kannattaa hyödyntää oikomishoidon aikana. Mikä on oikomishoidon erikoishammaslääkärin paikka työnjaossa? Mikä rooli suuhygienistillä ja hammaslääkärillä on potilaan tutkimisessa, mitä tutkitaan ja kirjataan ylös? Mitä on seulonta ja mitä hoidetaan julkisella, sairaalassa ja yksityisellä. 

Webinaarin tavoitteina on ymmärtää:

  • Työnjaon merkitys ja hyödyntäminen
  • Seulontatutkimuksen tekeminen

Tarvittaessa voit ladata työnantajaa varten täydennyskoulutushakemuksen tästä.

Katso webinaaritallenne

Luennon kokonaispituus: 67 min / min. 1 täydennyskoulutuspiste.


Alla on webinaarisarjan pohjustusvodcast SHG Jasmiina Kytölä ja SHG Elina Perkkiön toimesta. Keskustelussa pohditaan oikomishoidon aikaiseen omahoitoon vaikuttavia asioita suuhygienistin näkökulmasta. Voitte osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksianne tämän sivun alla kommentoimalla.

 

Lisämateriaalit

Ortomat Store -verkkokauppa

Ortomat Store on oikomistarvikkeiden verkkokauppa hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille. Se on kätevä työkalu tilaamiseen mutta toimii myös tiedonlähteenä oikomistuotteita käyttäville.

 

Tietopankkiin on kerätty kiinnostavia artikkeleja kaikkien saataville. Sieltä löydät myös käyttöturvallisuustiedotteet sekä vinkkejä välinehuoltoon. Voit myös soittaa meille, autamme mielellämme!

 

Haluatko saada tietoa oikomishoidon tuotteista, tarjouksista ja koulutuksista? Liity Ortomat Herpolan postituslistalle tästä! Voit perua luvan kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

 

Ystävällisin terveisin, Ortomat Herpolan väki, 02 276 4700, tilaukset@ortomat-herpola.fi