Lisenssit ja opiskelijajäsenyys

 

1.1.2024 voimaan astuneet muutokset

 

Paikan päällä pidettävät koulutuspäivät ovat maksullisia. Hinta ilmoitetaan aina kun kurssi julkaistaan. Paikat jaetaan ensisijaisesti henkilökohtaisen tai organisaation hankkiman lisenssin omaaville jäsenille (kts. alta). Ilmoitamme noin viikko etukäteen milloin ilmoittautuminen kurssille aukeaa.

Katso tästä millaisia koulutuspäiviä ja -iltoja olemme järjestäneet.

 

Webinaarit ja vodcastit ovat katsottavissa livenä ja 24 tunnin ajan lähetyksen jälkeen ilmoittautuneille. Tämän jälkeen yksittäinen kliinikko pääsee katsomaan poistuneita koulutuksia hankkimalla vuosilisenssin tai työnantajan tarjoamalla organisaatiolisenssillä. Ennen 1.1.2024 pidetyt vodcast-tyyppiset koulutukset ja osa muusta sisällöstä ovat edelleen kaikkien jäsenten katsottavissa.

 

Yksittäisen kliinikon vuosilisenssillä saa pääsyn koko QAdental Original kirjastoon kuten ennenkin, mutta alennetut tentit tulee ostaa lisenssin oston yhteydessä 10 tentin pakettina (248,00 € sis. alv. 24 % 48,00 € vs. norm. 310 €  sis. alv. 24 % 60,00 €). Paketteja voi ostaa tarpeen mukaan useampia vuoden aikana. Ilman pakettia yksittäisen tentin hinta on normaali 31 € / tentti (sis. alv. 24 % 6 €).

 


FIN

Webinaarit ja vodcastit ovat katsottavissa livenä ja 24 tunnin ajan liven jälkeen ilmoittautuneille. Tämän jälkeen yksittäinen kliinikko pääsee katsomaan poistuneita koulutuksia hankkimalla vuosilisenssin tai työnantajan tarjoamalla organisaatiolisenssillä.
Suorittamalla tentin hyväksytysti, saa siitä todistuksen, jolla voi osoittaa katsoneensa koulutuksen ja saada täydennyskoulutuspisteet. Hammaslääkärijärjestöjen asettama täydennyskoulutussuositus on keskimäärin 50 täydennyskoulutuspistettä/vuosi. 
 

Yksittäiset kliinikot - vuosilisenssi ja tenttipaketit

Vuosilisenssi 62 € (sis. alv. 24 % 12 €), voimassa 12 kk, sisältäen:

 • katseluoikeuden koko QAdental Original tallennekirjastoon
 • mahdollisuuden ostaa 10 tentin tenttipaketin vuosilisenssin etuhintaan 248,00 € (sis. alv. 24 % 48,00 €) vs. norm. 310 €  (sis. alv. 24 % 60,00 €) - voi ostaa useampia paketteja vuoden aikana
 • etuoikeus ilmoittautua mukaan QAdentalin paikan päällä pidettäviin koulutuksiin ensimmäisten joukossa

 

Tilaa vuosilisenssi tai/ja tenttipaketti

 

 

Julkiset ja yksityiset organisaatiot

Organisaatioiden tarpeisiin räätälöimme koulutuspaketit tarpeen mukaan. Autamme myös mielellämme koulutuspäivien suunnittelussa! Paketin myötä henkilökunnan jäsenet saavat organisaatiolisenssin, jolla pääsääntöisesti saa:

 • katseluoikeuden koko QAdental Original tallennekirjastoon
 • suorittaa tenttejä 
 • etuoikeuden ilmoittautua mukaan QAdentalin paikan päällä pidettäviin koulutuksiin ensimmäisten joukossa 

 

Ota yhteyttä

 

 

Opiskelijalisenssi

QAdental tarjoaa Suomessa opiskeleville hammaslääkäreille, suuhygienisteille ja hammashoitajille seuraavat jäsenedut opintojen ajaksi:

 • katseluoikeuden koko QAdental Original tallennekirjastoon
 • mahdollisuuden ostaa 10 tentin tenttipaketin opiskelijalisenssin etuhintaan 248,00 € (sis. alv. 24 % 48,00 €) vs. norm. 310 €  (sis. alv. 24 % 60,00 €) - voi ostaa useampia paketteja vuoden aikana

Jos sinulla on jo olemassa oleva QAdental tili, niin varmista että tilisi Graduation year kohtaan on kirjattu arvioitu valmistumisvuotesi ja University/College kohtaan oppilaitoksesi nimi ennen kuin tilaat opiskelijajäsenyyden. Sen jälkeen voit tilata opiskelijalisenssin alta.

Jos sinulla ei ole vielä QAdental tiliä, luo se ensin tästä. Kun olet saanut ohjeet salasanan luomista varten (0-3 arkipäivän viive) ja näin vahvistettua tilisi, voit tilata opiskelijalisenssin alta.

 

Tilaa opiskelijalisenssi

 

Lisätietoa jasmiina.kytola@qadental.com / 050 409 8709

 


ENG

Webinars and vodcasts are available only live and 24 hours after the live. After 24 hours access is granted only to members with an yearly or organizational license.
After passing an exam, member will receive a certificate for earning CE credits. Finnish Dental Societies' recommendation for continuing education for dentists is 50 CE credits annually. 

 

Individual clinicians - yearly license

Yearly license 62 € (including VAT 24 % 12 €), valid for 12 months, including

 • access to the whole QAdental Original library
 • opportunity to purchase 10 exams package for a special price of 248,00 €  (including VAT 24 % 48,00 €) vs. norm. 310 €  (including VAT 24 % 60,00 €) - you may purchase multiple packages during the year
 • priviledge to register before other QAdental members to QAdental's on-site events

 

Order a yearly license

 

 

Public and private dental care organizations

Package will be tailored for the needs of organization clients. We are happy to help in organizing education days! With organization license

 • access to the whole QAdental Original library
 • one can take exams
 • priviledge to register before other QAdental members to QAdental on-site events 

 

More info jasmiina.kytola@qadental.com / +358 50 409 8709