QAmiitit

QAmiitit

QAmiitti on QAdentalin jäsenien verkkotapaaminen. Tämä on uusi mahdollisuus kollegoiden väliseen verkostoitumiseen ja yhteistyöhön, joka on tarkoitettu vain QAdentalin jäsenille.

QAmiitti on suunniteltu olemaan interaktiivinen ja osallistava tapahtuma, jossa jäsenet voivat jakaa tietojaan, kokemuksiaan ja ideoitaan eri teemoista. Jäsenet voivat järjestää tapaamisia ja valita keskusteltavia teemoja, jotka ovat heille tärkeitä. Tapaaminen voi olla myös vaikkapa asiantuntijajäsenen tarjoama Q&A-sessio tai webinaari. Lisäksi tapaamisissa voi olla myös kaupallisen toimijan tuote-esittelyjä, joissa jäsenet voivat tutustua uusiin tuotteisiin ja teknologioihin sekä esittää kysymyksiä tuotteesta.

QAmiitti on suunniteltu tarjoamaan jäsenille monia mahdollisuuksia, joiden avulla he voivat rakentaa verkostoja, saada ja jakaa tietoa sekä kehittää ammatillisia taitojaan. Se on myös loistava tapa tutustua muihin QAdentalin jäseniin, vaihtaa kokemuksia ja oppia toisiltaan.

Tule mukaan QAmiittiin ja koe uusi tapa verkostoitua kollegoidesi kanssa!

 

Kutsu koolle QAmiitti

Lähetettyäsi lomakkeen, se menee QAdentalille käsittelyyn ja sinuun ollaan yhteyksissä. Miittiä voidaan markkinoida QAdentalissa ja QAdentalin sosiaalisen median kanavilla. 

 

QAmiitin sisältö ei ole QAdentalin kuratoimaa QAdental Original täydennyskoulutussisältöä. 

 


Menneet QAmiitit

 

Suuhygienisti ammatinharjoittajana

Järjestäjä: QAdental / HLL Mikko Nyman

Tiistai 16.4.2024 klo 16.30

 

 

Paron keissejä

Järjestäjä: QAdental / HLL Mikko Nyman

Tiistai 31.10.2023 klo 16.30

 

Kesäkandien kyselytunti (Osa 2)

Järjestäjä: QAdental / HLL Mikko Nyman

Perjantai 14.7.2023 klo 16.30

 

 

Kesäkandien kyselytunti (Osa 1)

Järjestäjä: QAdental / HLL Mikko Nyman

Tiistai 20.6.2023 klo 16.30

 

 

Biokeraamiset sealerit

Järjestäjä: QAdental

Tiistai 2.5.2023 klo 17.30