Vodcast-sarja Suuhygienistillä olis vähän asiaa...

Vodcast-sarja Suuhygienistillä olis vähän asiaa...

QAdental Original vodcast -sarja Suuhygienistillä olis vähän asiaa… on suuhygienisteille tarkoitettu innovatiivinen ja koulutuksellinen keskusteluohjelma, joka pureutuu ammatin kuumiin, joskus jopa polttaviinkin puheenaiheisiin, tarjoten rikasta ja ajattelua laajentavaa sisältöä ns. rohkeasti laatikon reunoja venyttäen.

 

Sarja toteutetaan ja tuotetaan yhteistyössä Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry:n kanssa.

 

Sarjan alkulähteenä ja kasassa pitävänä voimana toimii Suuhygienistiliiton puheenjohtaja suuhygienisti Virve Jääskeläinen. Vakiopanelistina kuullaan nykyisin Suustapuhujaksi™ ja Ieninspiraattoriksi™ itseään tituleeraava yrittäjä suuhygienisti Sara Niilivuo. Studiovieraaksi tullaan kutsumaan kaikkina kertoina kolmas ja kiinnostava henkilö, jolla katsomme olevan hygienisteille annettavaa ja tarjottavana laadukasta koulutuksellista sisältöä.

 

Koulutuksien teemat on myös mahdollista tenttiä. Suorittamalla tentin hyväksytysti, saa siitä todistuksen, jolla voi osoittaa katsoneensa koulutuksen ja myös hakea täydennyskoulutuspisteitä.

 

#suuhygienisti #taydennyskoulutus #taydennyskouluttaudun  #oppimassa #koulutus  #kissapöydälle #eiainavaansitäparoajavälinehuoltoa #mitävoimmeoppiamuilta #innovatiivisuus #uusiajuttuja #meistäonmoneksi #laatikonulkopuoli #suuhygienistilläolisvähänasiaa #suuhygienistiliitto
 

Teemat

 

Parosta ja implanteista

Vakiopanelisti SHG Sara Niilivuo ja studiovieraana filosofian tohtori SHG Hanna Lähteenmäki

Live 28.4.2023


Tiimityöstä

Tuuraavana panelistina HLL Mikko Nyman ja studiovieraana työnohjaaja Anne Niittymäki

Live 24.11.2023


 

Suuhygienistillä tulee vielä olemaan asiaa mm. seuraavista aiheista: 

  • Oppimisesta
  • Tunteista
  • Traumoista
  • ...