Webinaarisarjan tallenteet (rajoitettu katseluoikeus): Endodiagnostiikka ja juurihoito käytännössä, EHL HLT Riikka Mattila

Webinaarisarjan tallenteet (rajoitettu katseluoikeus): Endodiagnostiikka ja juurihoito käytännössä, EHL HLT Riikka Mattila

 

Yleinen katseluoikeus päättyi 31.12.2021

 

Hanki katseluoikeus

Jos sinulla on vuosilisenssi tai työnantajan puolesta katseluoikeus, niin pääset tallenteisiin alempaa tällä sivulla klikkaamalla luennon nimeä.

 


EHL HLT Riikka Mattilan webinaarisarja on suunnattu juurihoitoja tekeville terveyskeskus- ja yksityishammaslääkäreille. Luennot tarjoavat perustietoa ja käytännön vinkkejä diagnostiikkaan ja juurihoidon toteutukseen. Haastavaa endoa webinaarissa käydään läpi hankalampia endodontisia toimenpiteita mm. käyrien kanavien ja resorptioiden hoitoa. Webinaarisarja päättyy 2022 alussa (siirretty vuodelta 2021) live tapahtumaan QAdental Forumiin, missä teemana on Päivystys. 

 

Webinaarit

  1. Pulpadiagnostiikka (5.6.2020) 
  2. Juurikanaviston avaus ja laajennus ml. kotihands-on (11.9.2020) 
  3. Juurikanaviston täyttö eri menetelmin (26.11.2020) 
  4. Haastavaa endoa (23.4.2021) 
  5. Endodonttiset päivystystilanteet (QAdental Forum 16.9. - 17.9.2022) 

Alla webinaarisarjan pohjustus HLL Mikko Nymanin ja HLL Touko Lapinsuon toimesta "kahvipöytäkeskusteluna". Voitte osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksianne tämän sivun alle kommentoimalla. Jokaiselle webinaarille tulee myös oma sivunsa, missä ilmoittautuminen tapahtuu ja voi esittää kysymyksiä etukäteen luennoitsijalle kyseisestä webinaarista.