Webinaarisarjan tallenteet (rajoitettu katseluoikeus): Protetiikan perusteet, EHL HLT Peter Rusanen

Webinaarisarjan tallenteet (rajoitettu katseluoikeus): Protetiikan perusteet, EHL HLT Peter Rusanen

 

Yleinen katseluoikeus päättyi 31.12.2021

 

Hanki katseluoikeus

Jos sinulla on vuosilisenssi tai työnantajan puolesta katseluoikeus, niin pääset tallenteisiin alempaa tällä sivulla klikkaamalla luennon nimeä.

 


EHL HLT Peter Rusasen webinaarisarja on suunnattu protetiikkaa tekeville terveyskeskus- ja yksityishammaslääkäreille. Luennot tarjoavat perustietoa ja käytännön vinkkejä kiinteästä protetiikasta, implanttiprotetiikasta ja irtoprotetiikasta. Webinaarisarja päättyy 2022 alussa live tapahtumaan QAdental Forumiin, missä teemana on Päivystys. Teoriapuolta käydään läpi luennoitsijan ottamien kliinisten kuvien ja videoiden avulla.

Kaikista webinaareista tulee tallenne ja tentti. Jokaisen webinaarin sivulla selviää webinaarin kesto ja mahdollisesti ansaittavien täydennyskoulutuspisteiden määrä. 

Webinaarit

  1. Hammaskeramiaa käytännön näkökulmasta (17.4.2020) ja hands-on 
  2. Implanttiprotetiikan perusteet (29.5.2020) 
  3. Irtoprotetiikan perusteet (18.9.2020) 
  4. Siltaprotetiikan perusteet (22.1.2021) 
  5. Proteettiset päivystystilanteet (QAdental Forum 16.9. - 17.9.2022) 

Alla webinaarisarjan pohjustus "kahvipöytäkeskusteluna" HLL Mikko Nymanin ja HLL Ville-Pekka Paalasmaan toimesta. Voitte osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksianne tämän sivun alla kommentoimalla. Jokaiselle webinaarille tulee myös oma sivunsa, missä voi ilmoittautua ja esittää kysymyksiä etukäteen luennoitsijalle.