QAdental Forum 2023 - Erikoisteemat (6.10.)

QAdental Forum 2023 - Erikoisteemat (6.10.)

Tällä sivulla voit ilmoittautua valitsemaasi perjantain erikoisteemaan ja iltagaalaan. Halutessa voit ilmoittautua torstain pääteemaan QAdental Forum 2023 pääsivun kautta. 

Varmista ettet ilmoittaudu iltagaalaan kahta kertaa, jos olet ilmoittautunut siihen jo torstain ilmoittautumisen yhteydessä. Saat vahvistukset ilmoittautumisista sähköpostiisi. 

 

Perjantaina järjestetään erikseen koko päivän kestävät koulutukset kabineteissa samanaikaisesti perjantain pääteeman kanssa. Jokaista teemaa isännöi tai emännöi suomalainen asiantuntija. Osaan teemoista tulee kansainvälinen luennoitsija. Alta voit ilmoittautua haluamaasi erikoisteemaan ja iltagaalaan alta. 

Tarkempi aikataulu ja koulutusten sisältö julkaistaan sen mukaan kun teemat vahvistuvat. Perjantaina ilmoittautuminen ja aamiainen alkavat aamusta. Koulutuspäivä päättyy klo 16.00 - 17.00 välillä. Iltagaala alkaa klo 20.00. 

 


Terveydenhuollon priorisointi

 

Kohdeyleisö: Terveydenhuollon johtotehtävissä työskentelevät ammattilaiset

 

Vahvistetut puhujat

Terveydenhuollossa tarvitaan priorisointia, sillä palveluntarve ja resurssit eivät koskaan tule täysin kohtaamaan.  Hoitojen kehittyminen ja väestön ikääntyminen luo painetta järjestelmäämme lisääntyvässä määrin taloustilanteesta riippumatta. Lisäksi palvelujärjestelmämme on tällä hetkellä suurten muutosten keskellä. 

Priorisointia on tapahtunut aina ja tulee mitä todennäköisimmin aina myös tapahtumaan. Järjestelmässämme päätöksenteko on sirpaloitunut useille eri hallinnon tasoille. Lisäksi prosessit ja perusteet näiden päätösten takana eivät loista avoimuudellaan. 

Vuoden 2023 QAdental Forumin hallinnon teemana on priorisointi. Luennoimassa ja keskustelemassa on asiantuntijoita aiheen terävimmästä kärjestä. Päivän aikana lähestymme tätä monimutkaista aihetta useammasta kulmasta ja päivän päättää luennoitsijoiden paneelikeskustelu, johon toivotamme yleisön osallistumisen lämpimästi tervetulleeksi. 

Koulutuskumppanina Terveydenhuolto.com

 

Voit ladata täydennyskoulutushakemuksen tästä

Ilmoittaudu

Koulutuspäivän hinta 0 € ja iltagaalamaksu 50 €

 


Composite artistry - Kaikki mitä etualueen esteettisistä muovitäytteistä oikeasti pitää tietää 

 

Kohdeyleisö: Esteettisestä hammashoidosta kiinnostuneet hammaslääkärit / etuhampaita restauroivat hammaslääkärit

 

Kouluttajana toimii HLL Petteri Viljakainen. Petteri on esteettiseen hammashoitoon keskittynyt hammaslääkäri, kansainvälinen kouluttaja sekä luennoitsija. QAdentalissa Petteri on ollut mukana kolmessa koulutuksessa (löytyvät esthetic dentistry alta).

Koulutuspäivä sisältää luentoja ja hands-on harjoitteluja. Päivän aikana käydään läpi eri etualueen muovitäytteissä käytettäviä tekniikoita ja oikeaoppisen anatomian muotoilua. Potilastapauksista käydään läpi diasteeman sulkeminen, luokka IV ja laminaattien tekeminen.

Ilmoittautuminen avataan kun koulutuskumppani vahvistuu

 


 

Parodontologinen kirurgia - EHL HLT Laura Lakio & TBC

 


Suuhygienisteille suunnattu teema TBC

 


Muut TBC

 


Näyttely

Näytteilleasettajien sivua aukeaa lähempänä tapahtumaa. Näyttelyyn tutustumiseen on varattu aikaa ensisijaisesti lounas- ja kahvitauolle. Jokaiselle osallistujalle tulee ilmoittautumisen yhteydessä jaettavaan pääsylippuun QR-koodi, jonka osallistujan luvalla lukemalla näytteilleasettaja saa myöhemmin osallistujan yhteystiedot esim. näytteen toimitusta tai yhteydenottoa varten. 

 


Saapuminen ja majoittuminen

 


QAdental Forum info

QAdental Forumin infopiste sijaitsee 3. kerroksen aulassa.

Tukipuhelin +358 50 501 8580 / Sähköposti: tuki@qadental.com