Ikääntyneen suu valokeilaan – hoitopolut kuntoon webinaarin podcast/ QAdental Podcast

Ikääntyneen suu valokeilaan – hoitopolut kuntoon webinaarin podcast/ QAdental Podcast

Kyseessä on QAdentalin ja Colgate Professional Suomen tuottamasta Ikääntyneen suu valokeilaan – hoitopolut kuntoon webinaarista tehty podcast Koko Suomi Harjaa 2023 - kampanjaa varten, joka pidettiin 12.10.2023.

 

Iäkkäiden suun terveyteen ja siitä huolehtimiseen liittyvät haasteet ovat mittavat yhä useamman eläessä yhä vanhemmaksi yhä enemmän omia hampaita suussaan. On tärkeää sekä ehkäistä ja hoitaa iäkkäillä ilmeneviä suun sairauksia että auttaa huonokuntoisempia iäkkäitä säilyttämään suun terveys toimintakyvyn heikentyessä ja yleisterveydellisten ongelmien lisääntyessä. Keskustelu käsittelee iäkkäiden suun hoitoon liittyviä ajankohtaisia haasteita sekä iäkkäiden suun sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon liittyvän moniammatillisen yhteistyön ja toimivien hoitopolkujen merkitystä. 

 

Keskustelu käydään kahden aiheesta väitelleen kesken HLL Mikko Nymanin moderoimana. HLT Taru Aro on väitellyt kotihoitajien näkemyksistä ikääntyneiden suunhoidossa ja HLT Eveliina Tuuliainen iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suuhygieniasta.

 

Katso muut QAdental  podcastit tästä.