Koulutusilta 26.10.2021 / Monisairas potilas & ST-koulutus osa 2/2

Koulutusilta 26.10.2021 / Monisairas potilas & ST-koulutus osa 2/2

Kyseessä on QAdentalin ensimmäinen Valo Hotel & Work Helsingissä järjestettävä koulutusilta. Koulutukseen pääsee mukaan 10 nopeinta ilmoittautujaa. Osallistujien tulee olla valmistuneita hammaslääkäreitä. Koulutuksen alussa on kahvitarjoilu ja pientä purtavaa. Luentojen päätteeksi nautitaan illallinen. Ensimmäisessä koulutuksessa kumppanina ovat Terveydenhuolto.com ja KaVo Kerr. 

Luennoista tulee tallenteet ja tentit tapahtumasivulle perinteiseen tyyliin.

 


Paikka, aika ja ohjelma

 • Valo Hotel & Work Helsinki
 • Tiistai 26.10.2021
 • Aikataulu
  • Kahvitarjoilu 16.00 - 16.30
  • Luennot klo 16.30 - 19.30 
  • Illallinen klo 19.30 - 21.00
 • Järjestämme kuljetuksia paikalle esimerkiksi rautatieasemalta ja lentokentältä mahdollisuuksien mukaan

Majoitukseen Valo Hotel & Work tarjoaa 15% alennusta päivän hinnasta ja varaukset onnistuu suoraan https://valohotel.fi/ koodilla PROEVENT. Hinta sisältää aamiaisen, wellness-alueen käytön sekä arvonlisäverot. 


Koulutukset 

 • Monisairas potilas, EL LT Helena Karppinen / EHL Dos. Anna Maria Heikkinen 
 • Oikeaoppinen kuvaustekniikka ja laadunvalvonta, Tiina Vättö Clinical Development Manager at KaVo Kerr / HLL Mikko Nyman
 • Säteilyfysiikkaa, -biologiaa ja -suojausta käytännön läheisesti, sairaalafyysikko TBC

Koulutusillasta saa koulutustodistukset sisältäen 2 tuntia hyväksyttävää ST-koulutusta. 

 

Monisairas potilas

Luento aktivoi suunterveyden osaajan tunnistamaan monisairaan potilaan, sekä suun että yleisterveyden haasteiden ja sairauksien kautta esimerkein, keskustellen ja tietoiskuin. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa Monisairas potilas- käypä hoito -suosituksen tehokkaita keinoja kokonaisvaltaisen esitiedon hyödyntämisessä. Konkarikouluttajat hammas- ja yleislääketieteen aloilta haluavat rohkaista ja vahvistaa tarttumaan monisairaan potilaan hoitoon vahvistaen suunterveyden asiantuntijuutta.  

 

Oikeaoppinen kuvaustekniikka

Oikeaoppista intraoraalikuvaus- ja panoraamakuvaustekniikkaa käydään läpi videoiden avulla. Lisäksi kerrataan lyhyesti röntgenkuvaukseen liittyvät laadunvalvonta-asiat.

 

Säteilyfysiikkaa, -biologiaa ja -suojausta käytännön läheisesti

Säteilyfysiikkaa ja -biologiaa käydään läpi sairaalafyysikon toimesta hammaslääketieteellisestä näkökulmasta käytännön läheisesti. Lisäksi käydään läpi tämän hetken suojausvaatimuksia.


 

Ilmoittaudu

 

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 1.9.2021, jonka jälkeen peruutuksesta joudutaan veloittamaan 100 € peruutusmaksu.

 

Comments

Vielä 1 paikka vapaana.
Dr. Mikko Nyman, QAdental moderator, DDS. Tue, 08/03/2021 - 12:00