Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat

Näyttelyalue sijaitsee 3. kerroksessa. Näyttelyyn tutustumiseen on varattu aikaa ensisijaisesti lounas- ja kahvitauolle. Jokaiselle osallistujalle tulee ilmoittautumisen yhteydessä jaettavaan pääsylippuun QR-koodi, jonka lukemalla näytteilleasettaja saa myöhemmin osallistujan yhteystiedot esim. näytteen toimitusta tai yhteydenottoa varten. 

 

Näytteilleasettajat


Hammasväline - QAdental Forumin 2022 pääyhteistyökumppani

Hammasvälineellä esittelyssä Dentsply Sironan INTEGO-hoitoyksikkö sekä edistyksellinen 3D-skanneri CEREC Primescan & Primemill-jyrsin, BPR Swissin kevyt ja heti käyttövalmis mobiili hoitoyksikkö. Hammastarvikkeista esillä Biscon uusi THERA-tuoteperhe, juurihoitoon Coltene Micro-Megan mini-invasiiviset endoviilat OneCurve Mini ja 2Shape Mini sekä Angeluksen biokeraaminen sealeri ja putty, karieksen hoitoon DMG:n ICON -resiini-infiltraatti, implantologiaan OsteoBiol-keinoluutuotteet, sekä laadukkaat LASCHAL- ja American Eagle -instrumentit, Scorpions-ultraäänikärjet sekä kaikki Top Dent -tuotesarjan uutuudet.

Hammasväline mahdollistaa myös luennon Endodonttiset päivystystilanteet EHL HLT Riikka Mattila

Yhteyshenkilö anne.purho@hammasvaline.fi / 358 50 310 8569

3M

Tervetuloa näyttelyyn tutustumaan 3M:n tuotteisiin:

  • 3M™ Scotchbond™ Universal Plus -sidosaine on universaalien sidosaineiden tulevaisuus. Se tarjoaa alkuperäisen 3M™ Scotchbond™ Universal -sidosaineen etujen lisäksi entistä paremman käytön hallittavuuden ja ennustettavuuden.
  • 3M™ RelyX™ Universal -muovisementtiä voi käyttää joko itsekiinnittyvänä sementtinä tai sidostettavana sementtinä yhdessä 3M™ Scotchbond™ Universal Plus -sidosaineen kanssa. Tämä tuoteyhdistelmä tekee lukemattomat erilaiset muovisementit, esikäsittelyaineet ja sidosaineet kerralla tarpeettomiksi. Lisäksi suorien ja epäsuorien töiden sidostaminen käy jatkossa helposti ja vaivattomasti.
  • 3M™ Filtek™ One Bulk Fill -täytemateriaali on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan taka-alueen täytteiden tekemistä. Materiaalin ainutlaatuisten optisten ominaisuuksien ja parannetun opaakkisuuden ansiosta saat yksivaiheisen annostelun helppouden – 5 millimetriin saakka – esteettisestä lopputuloksesta tinkimättä.
  • 3M™ Filtek™ Universal -yleistäytemateriaali on yleiskäyttöinen yhdistelmämuovimateriaali, jonka NaturalMatch-teknologia auttaa luomaan kauniita ja luonnollisen näköisiä täytteitä, jotka eivät erotu muista hampaista, vaan sulautuvat niihin kuin kameleontti. 3M:n patentoidut nanofillerit varmistavat erinomaisen kulumiskestävyyden ja pitkään säilyvän kiillon.

3M mahdollistaa myös

Yhteyshenkilö Mikko Salminen msalminen@mmm.com  /  358 40 144 7176

Coltène

BRILLIANT EverGlow – Submikroni hybridiyhdistelmämuovi yleiskäyttöön. Esteettiset yksisävyiset restauraatiot. Monipuolinen sävyjärjestelmä, joka sisältää kolme läpikuultavuuden tasoa. Ainutlaatuinen kiillotettavuus ja pitkäkestoinen kiilto. Erinomainen muovattavuus ja pehmeä koostumus. Hyvä vettyvyys, minimaalinen tarttuvuus instrumenttiin.

Coltène mahdollistaa luennon ja hands-onin Esthetic and Reliable Anterior Composite Restorations - Dr. Sylvia Rahm 

Yhteyshenkilö tuire.valtonen@outlook.com  / 358 44 970 6006 

SDI

SDI:llä on esittelyssä mm. uudet täyteaineet LUNA 2 ja LUNA Flow sekä RIVA-tuotesarja sekä seuraavan sukupolven SDF-tuotteet Riva Star ja uusi Riva Star Aqua.

SDI mahdollistaa myös luennon ja hands-onin SDF and Redefining Dentistry: The Medical Management of Caries - Dr. Andrew Osafo

Yhteyshenkilö anne.purho@hammasvaline.fi / 358 50 310 8569

GC

G-aenial Universal Injectable - Monipuolisin ja lujin yhdistelmämuovi kaikkiin kaviteettiluokkiin, purennan kuntouksiin ja kalvo-oikomisen muovikiinnikkeisiin.

everX Flow - Katkokuituvahvisteinen juokseva yhdistelmämuovi dentiinin korvaamiseen. Paras murtolujuus takaa kestävät laajat täytteet.

EQUIA Forte HT - Lasihybridimateriaali joka on todellinen bulk-fill materiaaali hankaliin ja nopeisiin tilanteisiin kaikille potilaille pysyväksi ratkaisuksi.

Lisi Block - Litiumdisilikaatista valmistettu CAD/CAM-blokki vastaanotoille yhden käynnin vastaanottokäynnin taktiikkaan. Jyrsi, kiillota ja sementoi ja säästä aikaa jopa 40 %.

G-CEM ONE - aidosti universaali itsekiinnittyvä muovisementti, joka ei ole sensitiivinen valitun tekniikan suhteen. Materiaalilla on erinomainen kemiallinen kovettuminen ja korkea sidoslujuus.

GC mahdollistaa myös luennon Root caries management - Dr. Gerry McKenna

Yhteyshenkilö Pekka.Pahkamaki@gc.dental / 358 40 738 6635

Straumann

Tule tutustumaan ja kokeilemaan 3Shapen huippusuosittua Trios 4 Move+ Wireless intraoraaliskanneria Hands-On tilaamme (Hiili)!

Muita tuotteitamme:

Membrane flex: Made from highly purified intact porcine peritoneum, Membrane Flex is a reliable and strong collagen membrane for everyday cases.

Xenograft: The everyday choice for successful bone and tissue regeneration.

Straumann® XenoGraft: Easy to handle. Long-term volume stability. Successfully applied in over 500,000 cases worldwide.

BLX/TLX: With ImmediaXy, Straumann® offers an ecosystem of solutions that are designed to enable dental professionals to confidently and efficiently provide their patients with immediate temporization – whenever possible and clinically sensible, whether in single tooth, multiple teeth or full-arch cases.

Straumann mahdollistaa myös hands-onin Digital workflows in implant dentistry - Dr. Hanna Vallioniemi

Yhteyshenkilö katja.karkkainen@straumann.com / 358 050 479 3734

Dentsply Sirona

Dentsply Sirona mahdollistaa hands-onin One visit Dentistry – crown produced in 1 hour - Dr. Anton Mustonen

Yhteyshenkilö Mika.Alalauri@dentsplysirona.com 

Lumoral

Lumoral® on Suomessa kehitetty lääkeetön menetelmä hammas- ja iensairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Se on tarkoitettu potilaan kotiin, säännölliseen käyttöön mekaanisen puhdistuksen tueksi. Menetelmän taustalla on joukko suomalaisia hammaslääkäreitä, lääkäreitä ja tutkijoita. Kliinisesti tutkitulla ja testatulla hoidolla on saatu aikaan hyviä tuloksia. Pitkäaikaiskäyttöön soveltuva, patentoituun kaksoisvaloon perustuva antibakteerinen vaikutus kohdentuu paikallisesti ainoastaan hampaiden biofilmiin eikä vaikuta suun normaaliflooraan. Hoidolle ei muodostu resistenssiä, eikä se aiheuta värjäymiä eikä häiriöitä makuaistissa.

Lumoral mahdollistaa hands-onin Antibakteerinen fotodynaaminen hoito (aPDT) - tehokas lisä mekaaniseen plakin   poistoon (Lumoral) - Shg Hanna Lähteenmäki

Yhteyshenkilö nina.aspinen@koitehealth.com / 358 41 518 1190

Kavo Kerr

elements IC on täydellinen ja luotettava lämminguttaperkka-järjestelmä, joka sisältää Downpack-katkaisukäsikappaleen ja Backfill- täyttökäsikappaleen.

Lämminguttaperkkalaitteella saat nopeammin ja helpommin luotettavat ja tiiviit juurikanavatäytteet. 

SimpliShade on uusi nanohybridiyhdistelmämuovi, jossa on kameleonttiefekti, joka mukauttaa paikka-aineen oman hampaan väriin.

Yhdistelmämuovissa on vain 3 värisävyä ja sitä on helppo käsitellä - se ei tartu instrumenttiin ja se kiillottuu helposti.

MaxCem Elite Chroma -universaali sementti on itse-etsaava ja itsekiinnittyvä kaksoiskovetteinen sementti, joka kiinnittää kaiken protetiikan.

Voit myös halutessasi käyttää kaikkia etsaustekniikoita ja universaalia sidosainetta tämän muovisementin kanssa. One-peel ™ -ominaisuus ja pinkki väri-indikaattori helpottavat ylijäämän poistoa.

Yhteyshenkilö pauliina.puukko@kerrdental.com / 358 400 20 66 88 

Futudent

Yhteyshenkilö peter@futudent.com / 358 400 517 606   

Merident

Meridentin markkinoiden kevyimmät luupit valoineen mahdollistavat hyvän ja kirkkaan näkemisen parhaasta mahdollisesta työskentelyasennosta, huomioiden kaikki henkilökohtaiset näkemistarpeet – ripeällä ja asiantuntevalla palvelulla. Meridentiltä saat myös edistykselliset Salli- ja SitUp-työskentelytuolit, diagnostiikkavalot sekä valokovetussuojat.

Yhteyshenkilö Klaus Huhtala klaus@merident.fi / 358 40 576 6096

Ultradent

Yhteyshenkilö lone.astrup@ultradent.com

Implantona

Kattava koulutustarjonta implantologiaan- Tule hakemaan esite tulevista tapahtumista!

  • Ovatko kaikki implantit samanlaisia ? Miten Conelog Screw Line ja Conelog Progressive Line implantit eroavat muista markkinoilla olevista koonisen liitoksen implanteista ? Mikä on Conelog implantin tutkimuksiin perustuva kliininen etu?
  • 3D Suunnittelua palveluna vai itse tuottaen ? Tutustu Implantona 3D Service Centerin tarjoamiin mahdollisuuksiin
  • Regeneratiivisen hoidon eri indikaatiot: Geistlich biomateriaalien käyttö implantologiassa ja parodontologiassa
Yhteyshenkilö Sari.Susi@implantona.fi / 358 50 522 0100

Ivoclar

Käyttäjäystävälliset tuotesarjat sementointiin, paikkaukseen ja profylaksiaan. Tehosta työskentelyäsi PowerCure tuoteperheellä ja säästä aikaasi jopa 51%. 

Yhteyshenkilö Annu.Leppisaari@ivoclar.com / 358 405 898 839  

Align Technology

Yhteyshenkilö Olli-Pekka Nykänen opnykanen@aligntech.com / 358 40 760 1174

Orion Pharma

Tervetuloa Orion Pharman ständille hakemaan viimeisimmät antibiootti- ja kivunhoidon apuvälineet sekä kuulemaan Aesculapius.fi -sivustosta!

Sivusto tarjoaa uutisia ja tietoiskuja sekä artikkeleita kliinisen työn tueksi.

Yhteyshenkilö Kirsi.Maaskola@orionpharma.com / 358 50 966 5683

SurgiTel

Surgitel luupit ja luuppivalot- vie yksilöllinen ammatillinen näkökykysi ja ergonomiasi seuraavalle tasolle.

Score - ergonominen työtuoli, joka antaa sinulle energiaa.

www.surgitelpartner.fi

Yhteyshenkilö jarmo.niiranen@nident.fi / 358 40 869 9332

Dental Monitoring

DentalMonitoring - etäseuranta oikomishoitoon
Monitoroi kaikkia potilaitasi kattavasti ja hallitusti yhdellä ja samalla työnkululla.
Sovellus virtualisoi ja automatisoi kaikki ei-kliiniset toimenpiteet. Pysyt aina tilanteen tasalla - myös vastaanottokäyntien välillä!

Suunniteltu toimimaan kaikentyyppisten ja -merkkisten oikomiskojeiden sekä kiinteiden ja irrotettavien oikomiskojeiden kanssa.

Yhteyshenkilö Turo Mäkinen t.makinen@dental-monitoring.com / 358 50 549 3943

Tesla

Voit halutessa varata koeajoja QAdental Forumin aikana tästä

Yhteyshenkilö Sonja Hanski shanski@tesla.com / 358 50 357 5969