Webinaaritallenne (rajoitettu katseluoikeus): Suuhygienisti ja hammashoitaja osana oikomishoidon tiimiä, SHG Heidi Hänninen ja SHG Maarit Vuori

Webinaaritallenne (rajoitettu katseluoikeus): Suuhygienisti ja hammashoitaja osana oikomishoidon tiimiä, SHG Heidi Hänninen ja SHG Maarit Vuori

 

Katsottavissa lisenssillä

Jos sinulla on jo lisenssi, klikkaa alta "Katso webinaaritallenne"

 

Hanki lisenssi

Katso webinaaritallenne

Tarvittaessa voit ladata työnantajaa varten täydennyskoulutushakemuksen tästä.


Kyseessä on QAdental Original webinaarisarjan Tiimityö oikomishoidossa toinen koulutus, joka pidettiin 1.10.2021. Suuhygienistit Maarit Vuori ja Heidi Hänninen luennoivat suuhygienistin ja hammashoitajan rooleista osana oikomishoidon tiimejä.

Oletko vasta aloittamassa uraasi oikomishoidon tiimissä tai oletko jo kokenut tekijä, mutta kaipaat vinkkejä ja rohkaisua omaan työhösi. Tässä webinaarissa käydään läpi tavanomaisempia toimenpiteitä, joilla pääset alkuun ja, jotka sujuvoittavat työskentelyä oikomishoidossa.

Toimenpidevideot

  • Jäljennösten otto
  • Separointikumien laitto
  • Renkaiden sovitus
  • Ensiapukäynti-irronnut braketti

  • Luennon kokonaispituus: 54 min / min. 1 täydennyskoulutuspistettä.

  • Suorittamalla oikein/väärin tentin sisällöstä, voit osoittaa osallistuneesi täydennyskoulutukseen ja saada täydennyskoulutuspisteet


Alla on webinaarisarjan pohjustusvodcast SHG Jasmiina Kytölä ja SHG Elina Perkkiön toimesta. Keskustelussa pohditaan oikomishoidon aikaiseen omahoitoon vaikuttavia asioita suuhygienistin näkökulmasta. Voitte osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksianne tämän sivun alla kommentoimalla.

 

Lisämateriaalit

Ortomat Store -verkkokauppa

Ortomat Store on oikomistarvikkeiden verkkokauppa hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille. Se on kätevä työkalu tilaamiseen mutta toimii myös tiedonlähteenä oikomistuotteita käyttäville.

 

Tietopankkiin on kerätty kiinnostavia artikkeleja kaikkien saataville. Sieltä löydät myös käyttöturvallisuustiedotteet sekä vinkkejä välinehuoltoon. Voit myös soittaa meille, autamme mielellämme!

 

Haluatko saada tietoa oikomishoidon tuotteista, tarjouksista ja koulutuksista? Liity Ortomat Herpolan postituslistalle tästä! Voit perua luvan kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

 

Ystävällisin terveisin, Ortomat Herpolan väki, 02 276 4700, tilaukset@ortomat-herpola.fi