Ilmoittautuminen 18.6.2024 - Lamppukiinniteinen kamera jokapäiväisessä kliinisessä työssä - webinaari

 
1 Start 2 Complete
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ei ole sitova! Pyydämme sinua kuitenkin ilmoittamaan aikomuksesi osallistua koulutukseen, jotta osaamme paremmin suunnitella toteutusta osallistujamäärän mukaan. Lähetämme ilmoittautuneille linkin webinaariin viimeistään muutamaa tuntia ennen lähetyksen alkua.

Jos et ole QAdentalin jäsen, lähettämällä lomakkeen, hyväksyt että QAdental saa tallentaa yhteystietosi tässä lomakkeessa mainittuja tarkoituksia varten.

Futudent

Koulutuksen järjestäjänä on Futudent. Futudentin helppokäyttöisiin kameroihin voit tutustua tästä linkistä. Kamerat soveltuvat kaikille hammaslääkäreille päivittäiseen käyttöön, ja niitä voi hankkia tilausmallilla alkaen 99 €/kk tai ostamalla kameran verkkokaupasta

 

  • Kaikki webinaariin osallistuvat saavat upean, Futudentin tarjoaman edun: Tilausmallista 50 % alennus 6 kk ajaksi tai 20 % alennuksen kameran hinnasta verkkokaupasta koodilla QADENTAL20.

 

  • Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi proCam XS kamera (arvo €2.690,00)

 

Välitämme arvonnasta ja kameran käytöstä kiinnostuneiden yhteystiedot Futudentille. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.