QAdental Forum 2025

QAdental Forum 2025

 

Katso QAdental Forum 2025 esittelyvideo tästä

 

QAdental Forum järjestetään 6.–7.2.2025 Clarion Hotel Helsingissä. Luvassa on taattua eksklusiivisuutta ja laadukasta koulutussisältöä sekä viihtyisä näyttely!

Pääteemat järjestetään 3. kerroksen isossa salissa torstaina ja perjantaina. Erikoisteemat järjestetään perjantaina 2. kerroksessa (samanaikaisesti pääteeman kanssa). 

Alla olevista linkeistä pääsee jokaisen teeman ohjelmasivuille, joista on edelleen pääsy jokaisen luennon omalle sivulle. Alempaa tältä sivulta löytyy tietoa näyttelystä, saapumisesta, ilmoittautumisesta, majoituksesta ja perjantain iltagaalasta.

Voit tarvittaessa ladata täydennyskoulutushakemukset pääteemoihin ja  erikoisteemoihin teemojen sivuilta.

 

Ilmoittautuminen ei toimi mobiiliapplikaatiossa.

Ilmoittaudu

Päiväkoulutuspakettiin kuuluu aamiainen, lounas viinitarjoilulla sekä iltapäiväkahvitus. Iltagaalaan kuuluu illallinen viinitarjoilulla ohjelman lisäksi. Koulutuspäivien hinnat on ilmoitettu tapahtumasivuilla ja ilmoittautumislomakkeella.

 

Tukipuhelin: +358 50 501 8580 / Sähköposti: tuki@qadental.com

QAdental Forumiin liittyvät tiedustelut: kariitta.korpela@qadental.com / 040 507 9946

 

Brochyr från Forum på svenska

Brochure from Forum in English

 


Torstai 6.2.2025

 

Avaa pääteema

Bysa (3. krs)

 


Perjantai 7.2.2025

 

Perjantain erikoisteemat (2. krs) ovat samanaikaisesti perjantain pääteeman (3. krs) kanssa. 

 

Avaa pääteema

Bysa (3. krs)

 

 

Avaa erikoisteemat

Kabinetit (2. krs)

 

 

Avaa iltagaala

Bysa (3. krs)

 


Avaa näyttely

 

Päänäyttelyalue sijaitsee kongressirakennuksen 3. kerroksessa pääteemojen luentosali Bysan vieressä. Lisäksi perjantaina 7.2. näytteilleasettajia on myös 2. kerroksessa, missä järjestetään erikoisteemat.  

Näyttelyyn tutustumiseen on varattu aikaa ensisijaisesti lounas- ja kahvitauoilla. Jokainen osallistuja saa ilmoittautumisen yhteydessä pääsylipun, jossa on yksilöity QR-koodi. QR-koodista näytteilleasettaja saa myöhemmin osallistujan yhteystiedot esim. näytteen toimitusta tai yhteydenottoa varten. 

 


Saapuminen

Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki  

Hotellilla ei ole omaa parkkihallia, mutta mikäli saavut autolla, hotellia lähinnä oleva pysäköintihalli on Rokkiparkki noin 400 metrin päässä hotellilta (Välimerenkatu 12). Pysäköinti maksaa 1,5–2,5€/h, enintään 27€/24h.

Rokkiparkki pysäköintihallissa pysäköintiä varten tarvitset EasyPark-sovelluksen, lataa se jo etukäteen. Pysäköintihalliin sisäänkirjaudutaan ja pysäköinti myös maksetaan sovelluksen kautta. EasyPark sovelluksen asennuslinkin saat tilattua tästä. Rokkiparkissa voi maksaa myös luottokortilla.

Pidempiaikainen kadunvarsipysäköinti on myös mahdollista Jätkäsaaressa tietyillä harvoilla alueilla. Tarvitset sitä varten EasyPark-sovelluksen.

Raitiovaunut numerot 7 ja 9 tulevat hotellin lähelle. Lisätietoa www.reittiopas.fi.

 


Ilmoittautuminen

Molempina päivinä ilmoittautuminen on auki 1. kerroksen aulassa hotellin puolella ja aamiainen tarjoillaan kongressiosan 3. kerroksessa pääteemaan osallistuville ja 2. kerroksessa erikoisteemoihin osallistuville. Mikäli osallistut kahtena päivänä Forumiin, sinun ei tarvitse enää perjantaina ilmoittautua uudelleen. Saamasi tapahtumapassi toimii pääsylippuna, ja se tulee pitää kaulassa tapahtuman aikana.

 


Majoitus

Vierailla on mahdollisuus majoittautua tapahtuman yhteydessä olevan Clarion Hotel Helsingin moderneissa huoneissa tapahtumakoodeilla erikoishintaan. Hotellihuoneen voi peruuttaa tulopäivään klo 16.00 asti. 

Lisätietoa ja hotellihuoneen varaus

 

 

Comments

Valitettavasti iPhonella mobiiliapplikaation kautta ilmoittautuminen ei toimi. Voit ilmoittautua tietokoneella tai sitten puhelimella, mutta webselaimen kautta. www.qadental.com/forum
Dr. Mikko Nyman, QAdental moderator, DDS. Fri, 02/02/2024 - 17:42