QAdental Forum 2025 - erikoisteemat pe 7.2.2025

QAdental Forum 2025 - erikoisteemat pe 7.2.2025

Ilmoittautuminen

 

Erikoisteemojen hinnat on ilmoitettu jokaisen erikoisteeman sivulla. Hallinnolle suunnattu teema on maksuton. Päiväkoulutuspakettiin kuuluu aamiainen, lounas viinitarjoilulla sekä iltapäiväkahvitus. Iltagaalaan kuuluu illallinen viinitarjoilulla ohjelman lisäksi. 

 

Voit ladata täydennyskoulutushakemukset erikoisteemoihin alempaa erikoisteemojen sivuilta.

 

Ilmoittautuminen ei toimi mobiiliapplikaatiossa.

Ilmoittaudu

Samaa ilmoittautumislomaketta käytetään kaikkiin QAdental Forum 2025 teemoihin ja iltagaalaan ilmoittaumiseen. 

 

Takaisin QAdental Forum 2025 pääsivulle

 


Avaa erikoisteeman sivu

 

Avaa erikoisteeman sivu

 

Avaa erikoisteeman sivu

 

Avaa näyttely

 

Päänäyttelyalue sijaitsee kongressirakennuksen 3. kerroksessa pääteemojen luentosali Bysan vieressä. Lisäksi perjantaina 6.10. näytteilleasettajia on myös 2. kerroksessa, missä järjestetään erikoisteemat.  

Näyttelyyn tutustumiseen on varattu aikaa ensisijaisesti lounas- ja kahvitauoilla. Jokainen osallistuja saa ilmoittautumisen yhteydessä pääsylipun, jossa on yksilöity QR-koodi. QR-koodista näytteilleasettaja saa myöhemmin osallistujan yhteystiedot esim. näytteen toimitusta tai yhteydenottoa varten. 

 


Avaa iltagaala

 


Saapuminen

 

Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki  

Hotellilla ei ole omaa parkkihallia, mutta mikäli saavut autolla, hotellia lähinnä oleva pysäköintihalli on Rokkiparkki noin 400 metrin päässä hotellilta (Välimerenkatu 12). Pysäköinti maksaa 1,5-2,5€/h, enintään 27€/24h.

Rokkiparkki pysäköintihallissa pysäköintiä varten tarvitset EasyPark-sovelluksen, lataa se jo etukäteen. Pysäköintihalliin sisäänkirjaudutaan ja pysäköinti myös maksetaan sovelluksen kautta. EasyPark sovelluksen asennuslinkin saat tilattua tästä. Rokkiparkissa voi maksaa myös luottokortilla.

Pidempiaikainen kadunvarsipysäköinti on myös mahdollista Jätkäsaaressa tietyillä harvoilla alueilla. Tarvitset sitä varten EasyPark-sovelluksen.

Raitiovaunut numerot 7 ja 9 tulevat hotellin lähelle. Lisätietoa www.reittiopas.fi.

 


Ilmoittautuminen

 

Molempina päivinä ilmoittautuminen on auki 1. kerroksen aulassa hotellin puolella ja aamiainen tarjoillaan kongressiosan 3. kerroksessa pääteemaan osallistuville ja 2. kerroksessa erikoisteemoihin osallistuville. Mikäli osallistut kahtena päivänä Forumiin, sinun ei tarvitse enää perjantaina ilmoittautua uudelleen. Saamasi tapahtumapassi toimii pääsylippuna, ja se tulee pitää kaulassa tapahtuman aikana.

 


Majoitus

 

Vierailla on mahdollisuus majoittautua tapahtuman yhteydessä olevan Clarion Hotel Helsingin moderneissa huoneissa tapahtumakoodeilla erikoishintaan. Hotellihuoneen voi peruuttaa tulopäivään klo 16.00 asti. 

Lisätietoa ja hotellihuoneen varaus