QAcurriculum - Endodontian koulutuskokonaisuudet

QAcurriculum - Endodontian koulutuskokonaisuudet

Kohderyhmä: Valmistuneet hammaslääkärit, jotka haluavat syventyä endodontiaan 

Vaatimukset: QAcurricula ovat tarjolla vuosilisenssiläisille ja organisaatioasiakkaille, joilla on pääsy koko QAdentalin koulutuskirjastoon.

 

Kokonaisuuksia on tällä hetkellä tarjolla yksi (Apuendodontiksi). Lisätietoa tästä alla. Curriculumin teoriakokonaisuuksia voi suorittaa erikseen, vaikka ei osallistuisikaan kolmanteen osioon, Mestari-Kisällit pienryhmävalmennukseen.

 


QAcurriculum - Apuendodontiksi

 

Apuendodontiksi kokonaisuus koostuu kolmesta osiosta, joista kaksi ensimmäistä ovat teoriaa ja kolmas noin vuoden kestoinen syventävä pienryhmävalmennus. Suorittamalla kaikki osiot, kliinikko saa syventävän teoriapohjan endodontiasta ja voi valmennuksen aikana aloittaa vaativampien endodonttisten hoitojen tekemisen tuettuna.

Teoriakokonaisuudet ovat EndoBasics ja EndoAdvanced. Teoriasisältö kokonaisuuksiin on koottu QAdentalin koulutuskirjaston sisällöstä, eli saatat jo olla suorittanut ja maksanut osan kokonaisuudesta. EndoBasics tarjoaa vankan teoriapohjan endodontian perusasioista ennen siirtymistä EndoAdvanced tasolle, jossa syvennytään haastavampaan endodontiaan. Pääosa sisällöstä on tentittäviä koulutuksia. Molempien teoriakokonaisuuksien päätteeksi on lopputentti. Ennen lopputenttiä kyseisen osion koulutukset tulee olla katsottuina ja tentittyinä. Lopputentistä saa erillisen todistuksen, josta käy ilmi suoritettu koulutuskokonaisuus. 

Teoriakokonaisuuksiin saattaa tulla lisää koulutuksia tulevaisuudessa. Jos olet tehnyt lopputentin jo aiemmin niin tenttimällä uuden koulutuksen saat samalla myös uudella koulutuksella päivitetyn todistuksen kyseisestä teoriakokonaisuudesta.

Teoriakokonaisuuksien suorittamisen jälkeen kliinikko voi ilmoittautua QAdental Mestari-Kisällit syventävään pienryhmävalmennukseen, jossa kouluttajana toimii QAdentalin erikoishammaslääkäri(t). Valmennus koostuu paikan päällä sekä etänä pidettävistä sessioista ja hands-on harjoittelupäivistä, endodontian erikoishammaslääkärin työskentelyn seuraamisesta ja omien potilastapausten dokumentoinnista sekä läpikäynnistä ryhmän kesken.

Teoriakokonaisuuksien kustannus koostuu videoluentojen tenttimaksuista ja lopputenttimaksusta. Maksut suoritetaan aina tenttien jälkeen. Osa sisällöstä ei ole tentittäviä, mutta niistäkin tulee kysymyksiä lopputenttiin. Mestari-Kisällit valmennuksen hinta ilmoitetaan tuonnempana.

 


 

EndoBasics - teoriakokonaisuus

Koulutussisällön kokonaiskesto on noin 15 tuntia (20 täydennyskoulutuspistettä)

Kokonaisuuden hinta on 310 € ja se koostuu tenttimaksuista. Organisaatioasiakkaiden hammaslääkärit voivat käyttää koulutuspakettiin kuuluvia tenttimisoikeuksia. 

 

Avaa EndoBasics teoriakokonaisuus

 


 

EndoAdvanced - teoriakokonaisuus

Koulutussisällön kokonaiskesto on noin 12 tuntia (16 täydennyskoulutuspistettä)

Kokonaisuuden hinta on 217 € ja se koostuu tenttimaksuista. Organisaatioasiakkaiden hammaslääkärit voivat käyttää koulutuspakettiin kuuluvia tenttimisoikeuksia. 

 

Avaa EndoAdvanced teoriakokonaisuus

 


 

QAdental Mestari-Kisällit valmennus 

EndoBasics ja EndoAdvanced teoriakoulutuskokonaisuudet tulee olla suoritettuna ennen ilmoittautumista Mestari-Kisällit endovalmennukseen.

Seuraava valmennus alla sivustolla olevalla sisällöllä järjestetään aikaisintaan vuonna 2025 kun ensimmäinen valmennus on päättynyt. 

Pääkouluttajana valmennuksessa toimii kariologian ja endodontian erikoishammaslääkäri Helena Wesamaa. Valmennus koostuu paikan päällä pidettävistä luennoista ja hands-on harjoittelupäivistä, endodontian erikoishammaslääkärin työskentelyn seuraamisesta ja omien potilastapausten dokumentoinnista sekä läpikäynnistä ryhmän kesken etäsessioissa. Lopetuspäiväksi kokoonnutaan vielä yhteen. Valmennuksen kokonaiskesto on noin 12 kuukautta.

 

Avaa valmennuksen esittely

 

Jos olet mukana 2024 valmennuksessa, alta pääset valmennettavan sivustolle

Avaa valmennettavan sivu

 


Järjestämme jatkossa lisää Mestari-Kisällit valmennuksia mahdollisuuksien mukaan. Ilmoita kiinnostuksesi ja toiveesi Mestari-Kisällit valmennukselle tästä.

 


Lisätietoa

 mikko.nyman@qadental.com / 040 568 5710