QAcurriculum - Implantologian koulutuskokonaisuus

QAcurriculum - Implantologian koulutuskokonaisuus

Kohderyhmä: Valmistuneet hammaslääkärit, jotka haluavat syventyä implantologiaan

Vaatimukset: QAcurricula ovat tarjolla vuosilisenssiläisille ja organisaatioasiakkaille, joilla on pääsy koko QAdentalin koulutuskirjastoon.

 

Kokonaisuuksia on tällä hetkellä tarjolla yksi (Implanttiprotetiikan ajokortti). Lisätietoa tästä alla. Curriculumin teoriaosion voi suorittaa erikseen, vaikka ei osallistuisikaan Mestari-Kisällit pienryhmävalmennukseen.

 


QAcurriculum - Implanttiprotetiikan ajokortti

 

Ajankohtaista ja tärkeät päivämäärät

 

Mestari-Kisällit pienryhmävalmennus on varmistettu toteutuvaksi. Vielä on muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen on auki vielä 8.3.2024 asti. TeoriaBasics osio pitää olla suoritettuna ennen 8.3.2024 koulutuspäivää.

 

8.3.2024

Mestari-Kisällit pienvalmennusryhmän koulutuspäivä Futudentin tiloissa Helsingissä.

 


Implanttihoitojen määrä kasvaa huimaa vauhtia. Samalla komplikaatiot (esim. peri-implantiitti) ovat yhä yleisempiä ja syynä on usein puutteellinen potilaan tutkiminen, hoidon suunnittelu ja/tai vajaa tietotaitotaso. Seuraavan kolmiosaisen koulutusohjelman myötä haluamme tarjota kliinikoille mahdollisuuden saada riittävä teoreettinen ja käytännönläheinen tieto sekä osaaminen, jotta he voivat lähteä toteuttamaan implanttihoitoja vastuullisesti.

Koulutusohjelma on suunniteltu hml Mikko Nymanin ja protetiikan ja purentafysiologian EHL HLT Peter Rusasen toimesta. Kaikki osat (1-3) suorittamalla on suorittanut QAdentalin implanttiprotetiikan ajokortin. Kokonaisuuden osat ovat 

  1. TeoriaBasics
  2. Komponentit tutuksi koulutuspäivä tai tallenne
  3. Mestari-Kisällit pienryhmävalmennus

TeoriaBasics osion suorittaminen edellytetään, jotta voi osallistua Mestari-Kisällit pienryhmävalmennukseen. Halutessa voi suorittaa vain TeoriaBasics osion tai TeoriaBasics ja Komponentit tutuksi osiot. Komponentit tutuksi koulutuspäivä on avoin kaikille halukkaille. Kaikista osioista saa omat todistuksensa.

 


TeoriaBasics - osa 1

 

Kattavan verkkokoulutusmateriaalin myötä kouluttautuja saa teoreettisen valmiuden implanttiproteettisten hoitojen aloitukseen. Tästä kokonaisuudesta saa oman todistuksensa ja sen voi suorittaa pelkällään ilman osallistumista seuraaviin osioihin. 

Teoriasisällöt on rakennettu QAdentalista löytyvistä koulutuksista. Osiot ja niiden sisällöt kannattaa käydä läpi esitetyssä järjestyksessä. Osa koulutuksista on tentittäviä ja TeoriaBasics - kokonaisuuden päätteeksi on lopputentti.

  • Koulutussisällön kokonaiskesto on noin 16 tuntia (21 täydennyskoulutuspistettä)
  • Kokonaisuuden hinta on 248 € ja se koostuu tenttimaksuista. Organisaatioasiakkaiden hammaslääkärit voivat käyttää koulutuspakettiin kuuluvia tenttimisoikeuksia. 

Avaa alta TeoriaBasics kokonaisuuden tarkempi kuvaus ja sisällöt.

 

Avaa TeoriaBasics teoriakokonaisuus

Koulutuskokonaisuus ja suoritusjärjestys

 


Komponentit tutuksi - osa 2

 

Koulutus alkaa lyhyellä kertausluennolla potilaan valmistelusta ja potilasvalinnasta EHL HLT Peter Rusasen toimesta. Peterin osuuden jälkeen on vuorossa tutustuminen seuraavien brändien implantteihin ja proteettisiin komponentteihin: Dentsply Sirona, Straumann, Nobel Biocare ja Camlog / Conelog (Implantona Oy). Koulutuksessa demotaan digitaalinen jäljentäminen Dentsply Sirona Primescanilla, 3Shapella, Dexiksen skannerilla ja Planmeca Emeraldilla.

Koulutuspäivä pidettiin 2.2.2024 Clarion Hotel Helsingissä. Jos et päässyt osallistumaan päivään ja haluat osallistua Mestari-Kisällit valmennukseen, katso tallenteet ja suorita tentti tapahtumasivulta alta.

 

Avaa Komponentit tutuksi

 


QAdental Mestari-Kisällit valmennus - osa 3

 

TeoriaBasics - osio (ajokortin osa 1) tulee olla suoritettuna ennen ilmoittautumista Mestari-Kisällit valmennukseen. Valmennus alkaa osallistumisella Komponentit tutuksi päivään (ajokortin osa 2), jonka jälkeen pienryhmävalmennus alkaa. Jos et päässyt osallistumaan Komponentit tutuksi päivään ja haluat osallistua valmennukseen, katso tallenteet ja suorita tentti Komponentit tutuksi sivustolta. 

Koulutusohjelmasta vastaa EHL HLT Peter Rusanen. Valmennus koostuu paikan päällä pidettävästä luento- ja hands-on harjoittelupäivästä, erikoishammaslääkärin työskentelyn seuraamispäivistä ja oman mahdollisen potilastapaksen dokumentoinnista sekä asioiden läpikäynnistä etäsessioissa. Lopetuspäiväksi kokoonnutaan vielä yhteen. Valmennuksen kokonaiskesto on noin 6 - 9 kuukautta. Suoritettuasi TeoriaBasics - osion (osa 1), Komponentit tutuksi - osion (osa 2) sekä Mestari-kisällit valmennukseen (osa 3), olet suorittanut QAdentalin implanttiprotetiikan ajokortin.

Avaa alta valmennuksen tarkempi kuvaus ja ilmoittautumisohje.

 

Avaa valmennus

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

 

 


Järjestämme jatkossa lisää Mestari-Kisällit valmennuksia mahdollisuuksien mukaan. Ilmoita kiinnostuksesi ja toiveesi Mestari-Kisällit valmennukselle tästä.

Lisätietoa

 mikko.nyman@qadental.com / 040 568 5710