Webinaari 20.9.2024 - Ortodonttinen varhaishoito, EHL HLT Tiina Ikävalko

Webinaari 20.9.2024 - Ortodonttinen varhaishoito, EHL HLT Tiina Ikävalko

Ortodonttisella varhaishoidolla tarkoitetaan maitohammasvaiheen ja ensimmäisen vaihduntavaiheen aikana toteutettavaa hoitoa. Hoidon tavoitteena on korjata jo havaittuja purennan virheitä sekä ohjata hampaiston ja leukojen virheellistä kehitystä suotuisaan suuntaan. Samalla voidaan ennaltaehkäistä vaikeampien purentaongelmien kehittymistä, minkä vuoksi purentavirheiden ja haitallisen kehityksen tunnistaminen jo pienellä lapsella on tärkeää. Tavallisimpia varhaishoidon kojeita ovat purennanohjain, quad helix, RME-koje sekä erilaiset ekstraoraalivedot.

Webinaarissa käsitellään maitohammasvaiheessa ja ensimmäisessä vaihduntavaiheessa olevan lapsen purentavirheiden tunnistamista ja diagnostiikkaa sekä tavallisimpia hoitomenetelmiä.

 

Kouluttaja: EHL HLT Tiina Ikävalko

Aika: Perjantai 20.9.2024 klo 14.30 - ~16.30

 

Ilmoittaudu

Tarvittaessa voit ladata työnantajaa varten täydennyskoulutushakemuksen tästä.

llmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen webinaaria. Webinaarista tulee myös tentti tälle sivulle ennen koulutuksen alkamista. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi luennon.