Webinaari (ST) 22.11.2024 - Oireettoman potilaan röntgenkuvaus - onko tarpeen, EHL Ville Rita

Webinaari (ST) 22.11.2024 - Oireettoman potilaan röntgenkuvaus - onko tarpeen, EHL Ville Rita

Webinaarin sisältö

Kyseessä on QAdentalin syksyn 2024 säteilyturvallisuuskoulutus. Webinaarissa kerrataan säteilynkäytön perusperiaatteet. Paneudutaan erityisesti kuvantamistutkimuksen oikeutukseen oireettoman potilaan kuvauksessa, ja hammaslääketieteessä käytettäviin kuvantamistutkimuksiin, niiden kuvausmääriin sekä säteilyannoksiin infektiofokustutkimuksen näkökulmasta. Perehdytään Terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvoston ohjeistuksiin tekonivelpotilaan infektiofokustutkimuksista, sekä bw-kuvauksesta. Mitä kuvantamistutkimuksia ennen tekonivelleikkausta hampaistosta tarvitaan? Kerrataan optimoinnin perusperiaatteet eri kuvantamismodaliteeteilla.

 

Kouluttaja

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta hammaslääkäriksi 2008 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2022. Teen töitä monipuolisesti sekä perusterveydenhuollon, että erikoissairaanhoidon kuvantamistutkimusten parissa. Käyn aktiivisesti alani täydennyskoulutuksissa ja luennoin säännöllisesti.

 

Katso QAdentalin muut ST-koulutukset tästä

 

Voit halutessa esittää kysymyksiä luennoitsijoille etukäteen tällä sivulla kommentoimalla.

 

Kouluttaja: suuradiologian EHL Ville Rita

Aika: Perjantai 22.11.2024 klo 14.30 - ~16.30 

Koulutus vastaa 2 tuntia ST-koulutusta.

 

Ilmoittaudu

Tarvittaessa voit ladata työnantajaa varten täydennyskoulutushakemuksen tästä.

 

  • Ilmoittautuminen ei ole sitova – saat linkki viimeistään muutamaa tuntia ennen webinaaria.
  • Webinaarista tulee oikein/väärin -tentti, joka suorittamalla hyväksytysti saat todistuksen - Ilman tentin suorittamista et kerrytä täydennyskoulutussuorituksia itsellesi!
  • Webinaarit ja vodcastit ovat ilmoittautuneille maksutta katsottavissa livenä ja 24 tunnin ajan live-lähetyksen jälkeen.
  • Koulutuksesta tulee tallenne koulutuskirjastoon noin viikon kuluessa webinaaripäivästä. Tallenne on katsottavissa vain vuosilisenssillä tai organisaatiolisenssillä.