Webinaarisarjan tallenteet (rajoitettu katseluoikeus): Parodontologia UpToDate

Webinaarisarjan tallenteet (rajoitettu katseluoikeus): Parodontologia UpToDate

 

Yleinen katseluoikeus päättyi 31.12.2021

 

Hanki katseluoikeus

Jos sinulla on vuosilisenssi tai työnantajan puolesta katseluoikeus, niin pääset tallenteisiin alempaa tällä sivulla klikkaamalla luennon nimeä.

 


Webinaarisarja on suunnattu yleishammaslääkäreille ja suuhygienisteille. Luennot tarjoavat ajankohtaista tietoa parodontaalisairauksien diagnostiikasta ja perushoidosta sekä parodontaalikirurgian mahdollisuuksista. Webinaarisarja päättyy alkuvuodesta 2022 live tapahtumaan QAdental Forumiin, missä teemana on Päivystys.

Jokaisen webinaarin sivulla selviää webinaarin kesto ja mahdollisten täydennyskoulutuspisteiden määrä. Kaikista koulutuksista tulee tallenne ja tentti. Koulutusten sivuilla voi ilmoittautua ja esittää luennoitsijalle kysymyksiä etukäteen.

 

Koulutukset

  1. Webinaari: Uutta ja vanhaa parodontologian diagnostiikassa ja hoitosuunnitelmassa, EHL Dos. Anna Maria Heikkinen (20.11.2020) 
  2. Webinaari: Parodontaalikirurgian mahdollisuudet, EHL Mari Vehviläinen (29.1.2021) 
  3. Parodontologiset päivystystapaukset, EHL HLT Laura Lakio (QAdental Forum 16.9. - 17.9.2022) 

Alla on webinaarisarjan pohjustusvodcast HLL Mikko Nymanin ja SHG Jasmiina Kytölän toimesta. Keskustelussa pohditaan parodontologiaa potilastapausten kautta hammaslääkärin ja suuhygienistin näkökulmista. Voitte osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksianne tämän sivun alla kommentoimalla.