Lähetä Podcast-sarjaehdotuksesi ti 14.5.2024 klo 9.00 mennessä!

Lähetä Podcast-sarjaehdotuksesi ti 14.5.2024 klo 9.00 mennessä!

Hammaslääkärikollega, onko sinulla hieno idea podcast-sarjalle, joka voisi innostaa ja valaista hammaslääkäriyhteisöä? Nyt on aikasi loistaa, kun QAdental miettii seuraavaa hammaslääkäreille suunnattua podcast-sarjaa! QAdental kutsuu sinut luomaan sisältöä ja saamaan sille ansaitsemasi huomion. Haemme uutta podcast-sarjaa ja podcast-sarjan vetäjää, joka on hyvin ajantasalla alastamme ja hammaslääketieteestä. 

 

Näin Homma Etenee

  1. Lähetä Ehdotuksesi ti 14.5.2024 klo 9.00 mennessä: Kerro meille podcast-sarjasi nimi ja kuvaile sen sisältöä mahdollisimman houkuttelevasti, selkeästi ja yksityiskohtaisesti.
  2. Jäsenäänestys: Ehdotukset esitellään QAdentalin jäsenten äänestettäviksi. Kaksi eniten ääniä saanutta ehdotusta etenee finaaliin. Sinun henkilöllisyytesi pysyy salassa äänestyksen ajan – esillä on vain ideasi!
  3. Finaalissa HLL Mikko Nyman QAdentalilta haastattelee finalisteja livenä vielä ideoistaan ja voittaja valitaan live lähetyksen aikana äänestämällä.

 

Sinun Roolisi

Valituksi tulleena toimit sarjasi isäntänä tai emäntänä. Vaikka emme voi tarjota palkkiota podcastien tekemisestä, saat mahdollisuuden jakaa näkemyksiäsi ja intohimoasi laajalle kuulijakunnalle. Podcast-sarjasi julkaistaan Spotifyissa sekä QAdentalin alustalla, ja se tavoittaa erityisesti hammaslääkärit ja muut alamme ammattilaiset.

 

Huomioitavaa

  • Sarjan tulisi keskittyä ensisijaisesti hammaslääkäreille suunnattuun teemaan, mutta se voi koskettaa myös laajemmin koko alaa.
  • Podcastien tallennukset tehdään Helsingissä QAdentalin tiloissa. Isännän tai emännän tulee olla paikan päällä kun tallennuksia tehdään, vaikka vieras olisikin etänä.
  • Sarjaan tehdään vähintään 5 podcastia sarjan isännän tai emännän ja QAdentalin aikataulujen puitteissa. 
  • QAdental saa oikeuden myydä mainospaikkoja podcastien alkuun tuotantokulujen kattamiseksi.

 

Lähetä ehdotuksesi

Vaatii QAdental kirjautumisen

 

QAdentalin podcast-sarjat löydät täältä.