Webinaarisarja: Tiimityö oikomishoidossa, alkaa 27.8.2021

Webinaarisarja: Tiimityö oikomishoidossa, alkaa 27.8.2021

Ensimmäinen tallenne katsottavissa 27.11.2021 asti. Toinen 1.1.2022 asti.


Webinaarisarja on suunnattu yleishammaslääkäreille, suuhygienisteille ja hammashoitajille. Luennot tarjoavat ajankohtaista tietoa oikomishoidon työnjaosta ja mahdollisuuksista työskennellä oikomishoidon parissa. 

Jokaisen webinaarin sivulla selviää webinaarin kesto ja mahdollisten täydennyskoulutuspisteiden määrä. Kaikista koulutuksista tulee tallenne ja tentti. Koulutusten sivuilla voi ilmoittautua ja esittää luennoitsijalle kysymyksiä etukäteen.

Koulutukset

  1. Webinaari: Oikomishoidon työnjako, EHL Elina lintu (27.8.2021)
  2. Webinaari: Suuhygienisti ja hammashoitaja osana oikomishoidon tiimiä, SHG Heidi Hänninen, SHG Maarit Vuori (1.10.2021)

 

Alla on webinaarisarjan pohjustusvodcast SHG Jasmiina Kytölä ja SHG Elina Perkkiön toimesta. Keskustelussa pohditaan oikomishoidon aikaiseen omahoitoon vaikuttavia asioita suuhygienistin näkökulmasta. Voitte osallistua keskusteluun ja jakaa omia kokemuksianne tämän sivun alla kommentoimalla.

 

 

Lisämateriaalit

Ortomat Store -verkkokauppa

Ortomat Store on oikomistarvikkeiden verkkokauppa hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille. Se on kätevä työkalu tilaamiseen mutta toimii myös tiedonlähteenä oikomistuotteita käyttäville.

 

Tietopankkiin on kerätty kiinnostavia artikkeleja kaikkien saataville. Sieltä löydät myös käyttöturvallisuustiedotteet sekä vinkkejä välinehuoltoon. Voit myös soittaa meille, autamme mielellämme!

 

Haluatko saada tietoa oikomishoidon tuotteista, tarjouksista ja koulutuksista? Liity Ortomat Herpolan postituslistalle tästä! Voit perua luvan kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

 

Ystävällisin terveisin, Ortomat Herpolan väki, 02 276 4700, tilaukset@ortomat-herpola.fi