Tarkastithan kaiken? / Vodcast-sarja Iltakoulu / live 22.10.2024

Tarkastithan kaiken? / Vodcast-sarja Iltakoulu / live 22.10.2024

Iltakoulu-sarjan kolmastoista jakso kantaa nimeä "Tarkastithan kaiken?". Tässä vodcast-jaksossa meillä on ilo saada studiovieraaksi kariologian ja endodontian EHL HLT Erika Laukkanen. Erikan kanssa käydään läpi keskustellen miten suu ja hampaisto tulisi tutkia huolellisesti käyttäen koodia SAA02. Jakson aikana syvennymme myös koulutusmateriaaliin, johon sisältyy suun ja hampaiston tarkastuksesta vastaanotolla kuvattu video.

Lisäksi ohjelmassa käsitellään kuvantamistutkimusten roolia diagnostiikassa ja niiden merkitystä potilaan hoidon kannalta. Tarkastelemme tiiviisti myös moniammatillisen yhteistyön voimaa suuhygienistien ja erikoishammaslääkärien välillä. Keskustelu ulottuu potilaan vastaanottamisesta ja hoitosuunnitelman laatimisesta potilaan sitouttamiseen hoitoon, korostaen avoimen kommunikaation ja yhteistyön tärkeyttä potilaan parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi.

 


Pohjustusvideo

Pohjustusvideossa Mikko ja Liisa Laine Oralilta juttelevat potilaan kohtaamisesta ja potilas-lääkärisuhteen rakentamisesta potilaan näkökulmasta.


Voit halutessa esittää kysymyksiä kouluttajille etukäteen tällä sivulla kommentoimalla.

 

Aika: Perjantai 22.10.2024 klo 16.00 - ~17.30

 

Ilmoittaudu

Tarvittaessa voit ladata työnantajaa varten täydennyskoulutushakemuksen tästä.

llmoittautuminen ei ole sitova. Saat linkin viimeistään muutamaa tuntia ennen lähetystä. Vodcastista tulee myös tentti tälle sivulle ennen koulutuksen alkamista. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen, jolla voit hakea täydennyskoulutuspisteitä ja muutenkin osoittaa katsoneesi koulutuksen.