Hoitohenkilöstön koulutussisältöä

Hoitohenkilöstön koulutussisältöä

 

Helpottaaksemme sopivan koulutussisällön löytämistä, olemme koonneet tälle sivulle hoitohenkilölle sopivinta koulutussisältöä. 

Livewebinaarit

Järjestämme jatkuvasti uusia täydennyskoulutuksia, kurkkaa täältä mitä kaikkea on tulossa. Kaikki QAdentalin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan livewebinaareja! 

 

Koulutukset

Osa koulutuksista on poistunut yleisestä katselusta ja on katsottavana mikäli sinulla on Vuosilisenssi, työnantajasi tarjoama koulutusetu tai opiskelijalisenssi.


Ala Haltuun vodcast-sarjassa tutustutaan eri erikoisaloihin ja hammashoitajan rooliin kunkin erikoisalan osalta videokoulutusten avulla. 

 

 

QAdental Original vodcast -sarja Suuhygienistillä olis vähän asiaa on suuhygienisteille tarkoitettu innovatiivinen ja koulutuksellinen keskusteluohjelma, joka pureutuu ammatin kuumiin, joskus jopa polttaviinkin puheenaiheisiin, tarjoten rikasta ja ajattelua laajentavaa sisältöä ns. rohkeasti laatikon reunoja venyttäen.


Muuta koulutussisältöä:

 

QAdental Forum 2023 - tallenteet

Suun terveys osana yleisterveyttä

Kokonaishoito

Erikoisteemat

PäiväQAhvit - koulutussarja

Iltakoulu - koulutussarja

Webinaarit

 

Tiimityö oikomishoidossa - webinaarisarja

 

Toimenpidevideot

 

 

Podcastit / Vodcastit

 

Pohjustuskeskustelut

 

Taukojumppia

 

Mukavia hetkiä koulutusten parissa!

Terveisin,  Jasmiina

P.S Jos on ongelmia katsomisen kanssa ole yhteyksissä +358 50 4098709

 

Kaikki QAdentalin koulutukset

Tästä listauksesta löydät kaikki koulutustallenteet. Tulevat live koulutukset ovat lueteltuna QAdentalin etusivulla ja mobiiliapplikaatiossa "Upcoming events" alla.