Hoitohenkilöstön koulutussisältöä

Hoitohenkilöstön koulutussisältöä

 

Helpottaaksemme sopivan koulutussisällön löytämistä, olemme koonneet tälle sivulle hoitohenkilölle sopivinta koulutussisältöä. Voit myös selailla kaikkia QAdentalin koulutustallenteita ja katsoa sitä, minkä koet itsellesi tarpeelliseksi.

Järjestämme jatkuvasti uusia livewebinaareja, kurkkaa täältä mitä kaikkea on tulossa. Kaikki QAdentalin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan livewebinaareja! 

Osa koulutuksista on poistunut yleisestä katselusta ja on katsottavana mikäli sinulla on Vuosilisenssi, työnantajasi tarjoama koulutusetu tai opiskelijajäsenyys. 

Koulutusten lisäksi voit tutustua QAdentalin konsultaatiopalveluun konsultoimalla itse tai opiskelemalla aiempia konsultaatioita. QAdental yhteisön jäseniltä mielipiteen kysyminen on maksutonta. Takuuvastaus QAdentalin erikoishammaslääkäriltä on maksullinen palvelu. Konsultoida voit joko mobiiliapplikaatiolla tai tietokoneella


Suosittelumme

Koulutukset

Podcastit

Toimenpidevideot

Pohjustuskeskustelut

 

Mukavia hetkiä koulutusten parissa!

Terveisin,  Jasmiina

P.S Jos on ongelmia katsomisen kanssa ole yhteyksissä +358 50 4098709

 

Kaikki QAdentalin koulutukset

Tästä listauksesta löydät kaikki koulutustallenteet. Tulevat live koulutukset ovat lueteltuna QAdentalin etusivulla ja mobiiliapplikaatiossa "Upcoming events" alla.